Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen şenol güneş ayrılıyor diye sevinmeyin. GS ayakta durduğu sürece cidden bu ligde hangi takımı kim çalıştırıyor önemli değil. GS Zirveye diğerleri GS yi geçmeye oynar

Senelerdir maliyet hesaplamaktan bıktık boşverin yav biraz keyfini sürelim sonra diyoruzki 3 e 5 e kıysaydık keşke zart zurt ... çatlasın kuşlar .. ne öyle 2 senedir meydanı boş buldular

senolun besiktasina koyup sampiyon olmak daha cok keyif verecektir.kacma senol..

adam bizden iyi planlama yapmış asadasdasdhashdadsh

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
TR-CaPTaiN - 31.07.2017 15:06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: kale:cLink:3008504
Ndiaye ile Belhanda aynı yerin oyuncuları değil mi?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ndiaye daha merkez orta saha bir oyuncu‚ Belhanda ise onun bir önünde oynuyor. Tudor ya Fernando-Ndiaye-Selçuk şeklinde bir orta saha kurup Feghouli sağ‚ Belhanda sol kanat şeklinde oynatacak. Ya da Fernando-Ndiaye göbek‚ Belhanda 10 no‚ sağda Ciguli solda Yasin(Transfer) şeklinde. Her ne şekilde yaparsa yapsın elinde Sneijder varken onu bedava gönderip 10 milyona Belhanda´yı almak tam Ali Yıldırım´ın yapacağı işti esasen.

Geçen bunların keltoş yönetici bir sürprizimiz var demişti. Ribery deniliyor sürpriz için. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sana söyleyim yarın ribery gelse ona da laf atılacak burda bu sene başarısız olmamız için içimizde ki bazıları cok dua edecek

Kaliteli adama verilen paraya acimam da bu badu neyin nesi bilemiyorum, ben hatta daha genc saniyordum 22-23 falan

4 maclik teklif sunmus demiroren sanirim..temelli degil yani..bizim zamanimizdaki gibi baskanla tdleri arasinda sorun yok

Ben de böyle birsey bekliyorum maalesef. Selcuk kadroda kaldigi sürece kesik yemez gibi.

Adama defol git deseler belki gider zaten sümsük herifin teki herseye küsüyor. Istemiyoruz seni kalirsan tribüne yollariz diye rest ceksen belki biraz haysiyeti vardir gider.
6 senedir takımın as oyuncusunu ve kaptanını hemen kesemezsin lige bu dizilişle başlayıp en az 5-6 maç bu dizilişle oynarız

Stoper ve sol tarafıda yenilersek sıkıntı yok.

Muslera
Mariano Maicon Transfer Transfer
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Transfer
Gomis

Gayet iyi duruyor Yasin, Ahmet ve Carole olmazsa.

HTC 10

senol gitsin kalsin fark etmez

ndiayenin maliyeti ile dalga geçmek için foruma giren tinerciler şenol-demirören haberini görünce kafayı yedi ahahhahahaha

Sen twitterdan yazınca adamı almıcaz mı böyle bişey yaparsan sadece futbolcuya zarar verirsin

Taraftarın tepki ve yorumlarının başkana ve yönetime raporlandığını biliyoruz. Hiç ses çıkarmamaktansa iyidir.

Bizim sorunumuz önümüze gelene 2-3 milyon euro vermekten geçiyor. Gelsin abi 1-1,5 milyon euro'ya çok mu zor ikna etmek? 1 sene iyi oynasın iyileştirme yaparsın kontratında. Adam da memnun olur sen de.

Şenol hocam 4 maçlığına gelsin. 4 de 4 yapsın. Sonrası zaten kendiliğinden gelir. Bize yapıldığında zevkden ne yapacaklarını şaşırdışar. Bakalım şimdi ne yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt