Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güntekin Onay, beIN Sports'a transfer oldu.

h.o

Galatasaray il kez ne zaman 4 yıl üst üste şampiyon oldu uefa kupasını hangi TD zamanında aldığının cevabını bilirsen başkanı bulursun kardeş?!!!
Bana anlatma kardeş ben yorumumu sizin gibi taraflı yazmam. Dedim ki doğru transferleri yapar verirsin eline oynat dersin vezir yapar transferi eline bırakırsan rezil eder dedim! Ben onun 4 sene üst üste şampiyon yaptığını da bilirim UEFA kupasını da bilirim 14 yıl üst üste şampiyon olamadığımızda kaç sene forma giydiğini de, UEFA kupasının ardından kalacakmış gibi yapıp salak transferler yapıp kaçıp gittiğini de Emre ve Okan un kaçmasında kimin parmağı olduğunu da, Adnan Polat döneminde teklifi reddettiğini de! Gelip İlk senesinde Galatasaray a son 10 yılın en iyi topu oynattığını da ikinci senesinde bocalasa da şampiyon yaptığını da üçüncü senesinde baktı takım boka sardı tüpçünün evinde kahvaltı yaparak Galatasaray'ı hiçe sayıp sözde milli takım reddedilmiyormuş ya Galatasaray reddedilebiliyordu ama. Bana anlatmayın ya şu adamı. Sizin için bir tane doğru var siz sevdiğinizi peygamber yaparsınız sevmediğinizi şeytan. Oysa bu hayatta peygamber efendimiz bile göğe çıkarken yüreği yıkandığından bahşeder ayetlerde. Yani hiç kimse kusursuz yada tamamen kötü değildir. Ben hala diyorum Terim egoistlik ama liderdir! Terime doğru takımı ver oynatır ama Terime transferleri yaptırırsan batırır! Benim söylediklerim tarihten anekdotlar lafontonfen masallar değil

Bir de Allah Nur içinde yatırsın Özhan başkan sırf bunu getirmek için Lucescu yu yollamıştı biz battık Lucescu Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı

Son düzenleme:
Fatih hoca gelmeyecekmiş, boğazımızda kalan mutluluğu sırtımıza vura vura çıkardılar...........

Fikoya bakiyosun adam unala bakiyosun ego

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fikoya ünaldan iyi diyen birisi gitsin tiner çeksin.

Kusura bakmayın da fifada dahi transfer edemeyeceğiniz adamlae bu takıma ünal aysal sayesinde geldi borcu harcı bi geçin reali evimizde nerdeyse 5 atıp elemek üzereyken basketbol takımıno resti çekip finale çıkarmazken kadıköyde kupamızı kaldırırken Aysal vardı. Kesinlikle iddia ediyorum Türk futbol tarihinin eeennn vizyonlu başkanıdır.

Bana anlatma kardeş ben yorumumu sizin gibi taraflı yazmam. Dedim ki doğru transferleri yapar verirsin eline oynat dersin vezir yapar transferi eline bırakırsan rezil eder dedim! Ben onun 4 sene üst üste şampiyon yaptığını da bilirim UEFA kupasını da bilirim 14 yıl üst üste şampiyon olamadığımızda kaç sene forma giydiğini de, UEFA kupasının ardından kalacakmış gibi yapıp salak transferler yapıp kaçıp gittiğini de Emre ve Okan un kaçmasında kimin parmağı olduğunu da, Adnan Polat döneminde teklifi reddettiğini de! Gelip İlk senesinde Galatasaray a son 10 yılın en iyi topu oynattığını da ikinci senesinde bocalasa da şampiyon yaptığını da üçüncü senesinde baktı takım boka sardı tüpçünün evinde kahvaltı yaparak Galatasaray'ı hiçe sayıp sözde milli takım reddedilmiyormuş ya Galatasaray reddedilebiliyordu ama. Bana anlatmayın ya şu adamı. Sizin için bir tane doğru var siz sevdiğinizi peygamber yaparsınız sevmediğinizi şeytan. Oysa bu hayatta peygamber efendimiz bile göğe çıkarken yüreği yıkandığından bahşeder ayetlerde. Yani hiç kimse kusursuz yada tamamen kötü değildir. Ben hala diyorum Terim egoistlik ama liderdir! Terime doğru takımı ver oynatır ama Terime transferleri yaptırırsan batırır! Benim söylediklerim tarihten anekdotlar lafontonfen masallar değil

Bir de Allah Nur içinde yatırsın Özhan başkan sırf bunu getirmek için Lucescu yu yollamıştı biz battık Lucescu Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı
Beşiktaşı lucescu nun değil başkasının şampiyon yaptığını cümle alem biliyor. Diğerlerine cvp vermeye gerek yok tarih gerçekleri yazıyor kardeş.

Bunu istemeyen nedir
805b886a1764f1753cb619a6676eae1c.jpg

Alın transfer haberi

Özel haber!

Galatasaray, Feghouli ve Ndiaye'nin ardından Manchester City'den Fernando ile de anlaştı.

Yıllık 2 milyon 900 bin Euro'dan 3 yıllığına Brezilyalı oyuncu işe el sıkışan sarı-kırmızılılar, puan başına da 5 bin Euro ödeyecek!

BiP Spor, Manchester City ile yapılan bonservis görüşmelerinde de artık son aşamaya gelindiği bilgisine ulaştı... Galatasaray teklifini 4 milyon 750 bin Euro'ya kadar yükseltirken anlaşma da an meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt