Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında ben şenolun kargalardan gitmesini ve bizim kısmi mal taraftarımız dahil herkesin şişirdigi o mal kadronunu

nekadar balon adamlardan olustugunu herkes görsün isterim

tüpçü şenolu arayamaz o çapı yok

uzun adam derki şenol hoca uygundur sonra bir telefon eder şenola hocam seni düsünüyoruz diye

ondan sonra bütün tinerciler fikoyla beraber ortaköyde yanmaya baslar

tabi bu olurmu bakalım görecez

Bu iş olmaz bence. Bir kez yaptılar, tekrar yapmazlar.

Muhtemelen şu eleme sürecini geçirecek bir hoca getirirler. (İngilizlerin caretaker dediği cinsten.) Mustafa Denizli gibi ismi büyük ama boşta olanlardan birini. Turnuvaya katılırsak da yine hoca ile devam edilir.

Ama sonrasında uzun vadeli bir kontrat ile yeni bir hoca bulurlar. Bence mantıklı olan da bu olur. Yeni hocayı şimdi getirip muhtemel Hırvat yenilgisiyle adamı baştan bitirmemek lazım.

Terimin istemedigi bir futbolcuyu birilerinin zoruyla alıp oynatacagini mi hayal ettiniz egoluysa brumayi falan birinin zoruyla alip koymaz takima :d

3. olması ona da bağlıdır Konya'nın. O kadro en fazla 12. 13. olur zaten.

Aşağıda ki takımlara bakalım bir:

Konyaspor (İzmir marşı söylemi sonrası seneye ligde ilk 5'e girerler)
Yeni Malatya (sponsorlar akıyor, 6 senelik proje takımıydı)
Osmanlıspor (Gökçek gibi aktif siyaset yapan birinin fahri başkan olduğu kulüp, Ankaragücü zulme uğrarken (ki o da 1980 darbesi ile gelmişti ya neyse) Bbelediye'den kovulma tehdidi ile getirilen işçi taraftarlar olmasa seyircisi yok)
Başakşehir (siyaset çevresi ile ilişkisi olan takımın Süper Lig'de oynaması yasaklanmalı, taraftar desen yok)
Akhisar Belediye
Ç.Rizespor (bu kadar kötü takım ile çok önce düşmeliydi, ne taraftar ne takım ne stadyum olarak Süper Lige yakışmıyor)

Bir de buradan bakalım:

Sakaryaspor (sağcı, ve muhafazakar ağılıklı bir yerdir ama neredeler suçları neydi sahipsiz kaldılar)
Kocaelispor (Sefa Sirmen ile güçlü olmaları bugünün kopyasıdır ama taraftarı ve kültürü her zaman vardı, şimdi sürünüyor sponsor Konya ve Yeni Malatya'ya gidiyor)
Altay (Atatürkçü İzmir'in takımı küme düşerken haksızlığa uğradı terör odaklarına kurban verildi, ondan sonra kaç defa çıkma noktasına gelip hakemler doğradı adamlar battı)
Karşıyaka (geçmişi olan, taraftarı çirkef de olsa olan bir takım benzer sebepler ile başarısızlığa kurba edildi.)

Sorun siyasi görüş değil, siyasi gücün yönetimini tayin edemediği kulüplerin MUHAFAZAKAR, LAİK farkı gözetmeksizin yok sayılması, terk edilmesi.

Eskişehir'in 2000'lerde lige Unakıtan ile çıkışı
Sivasspor'un hükümete çok da uzak olmayan Odyakmaz ve Uygun ile palazlanışı (öncesinde esamesi okunmazken)
Göztepe'nin Aliağa'Yı satın alıp iç işlerine karışıldıktan sonra lige çıkabilmesi

bütün bunlar vicdan sızlatıyor açıkçası.

Bu konuda haklısın zaten. Keşke alttaki takımlar ligde olsa da üstteki listedekilerin çoğu olmasa. Sakarya, Kocaeli, Altay (ki en sevdiğim izmir takımıdır, arlarıdna en az siyasi olanıdır) izlemeyi Başakşehir, Akhisar, Osmanlı, Kasımpaşa izlemeye tercih ederim.

Konya, Eskişehir, Sivas filan yine şehir takımları, onların stadı filan da var.

bu arada bugun bir arkadasım diyor ki tudor bizim ligte degilde almanyada ispanyada vs olsa kıymeti bilinirdi siz kıymet bilmiyorsunuz

potansiyelli hoca bulmak kolaymı dedi,adamı ibretle dinledim

Bu konuda haklısın zaten. Keşke alttaki takımlar ligde olsa da üstteki listedekilerin çoğu olmasa. Sakarya, Kocaeli, Altay (ki en sevdiğim izmir takımıdır, arlarıdna en az siyasi olanıdır) izlemeyi Başakşehir, Akhisar, Osmanlı, Kasımpaşa izlemeye tercih ederim.

Konya, Eskişehir, Sivas filan yine şehir takımları, onların stadı filan da var.

Sivas ve Eskişehir'e Fener yardakçılığından uyuz olduğum için önyargı yapıyor olabilirim. Eskişehir büyük takımdır yoksa bunu kimse inkar edemez. Dün yoldan geçerken uğradım. Adamlar 2. ligdeler ama taraftarı her yere pankartlar asmış yollarda. Sivas'ın taraftarı var ama daha çok seyirci modunda. Konya da keza öyle. Daha ateşli taraftarı olan tribünler ile güzel oluyor futbol. Ama yatırım yapıldı bir kere stadyumlar vs derken. Çok fazla alt ligde sürünmezler hiç bir zaman artık sanmıyorum.

Ufak bi hatırlatma Tudor'un sözleşme fesih bedeli 400 bin euro

Terimin yardımcısı Tudor olsun 2 3 sene sonra Terimi sportif direktör yaparız Tudor da en azından daha kaliteli bir hoca olmuş olur.

Şahsen ben Tudorla devam etsek de facia olacağını düşünmüyorum umutluyum kendisinden.

Yarın Luce ile İtalya' da bizim yöneticilerden biri görüşücekmiş. Ama başkan ısrarla Tudor'u istiyor diyor.

Boş yapma.. 2 yılda neden 7 mesaj onu açıkla ? Yuvana dön minik kuş

Cünkü senin gibi devamli yazma hastaligi olan biri degilim,yeri geldiginde yazarim,cogunlukla sadece okuyorum ve cogu kisiye de katilmiyorum.Yazdiklarim kesinlikle dogru Terim hakkinda.Birde Gökhan Töre Silah cekme olayinda hic ceza vermeyen ama Ardayi harcayan Adam demeyi unuttum.Mekan basan Adam.Melo Rierayi dövdügünde de hic birsey yapamamisti.Yani cezalari bile isine geldigi gibi

Evren Göz : Yöneticiler kesinlikle Fatih Terim gibi bir düşüncelerinin olmadığını söylediler.

DFrO5rDWsAAmS29.jpg

bizde olsa dursun 2 ay aciklama yapmazdi
Ahahaha yarın Rte şenolu evine çağırdığı an görecem seni fiko bekle sen beklee!!!!

Aldınız ahımızı bugün aynısı hatta beteri size olacak.

Yıllardır Fatih Terim'e sallayıp durur millet ama onun gibiside gelmedi daha. Ben kendisinin bir hayranıyım yanlışları olsada.Ki Galatasaray'ın da bir değeridir. Her yönüyle sahip çıkılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt