Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avcı bu konu da ikna edebilir gidip Altay gibi takımlara proje getirerek beni ve benim gibi düşünenleri. Büyük takımlarda tabi ki siyaset var. Çünkü lig zaten en çok yaranan kimse o kazanır yarışına döndü son 10 yılda iyice. Taraftarı, kültürü, geçmişi olmayan bir takımı sadece gücü var diye tercih eden biri ego tatmin ediyordur. Büyütmeye çalıştığı takımın 10 yıl sonra futbolda yeri olmaması muhtemel ülkenin siyasi yönetimi değişirse.

Avcı'nın taktik bilgisi, futbol görüşü yetersizdir demedim farkındaysan. Aynı tarz da olan Aykut Kocaman'ı beğenen biri olarak o konuda da bir eleştiri getirmem kendisine. Ama neden Başakşehir?

Çünkü bu adamı daha bişey ispat etmeden güvenip getiren adamlar onlar. Burada soru şu olmalıydı Genç Milli Takım ile başarılı olan adamı neden diğer takımalr güvenip göreve getirmedi? O tarihten sonra da adam İstanbul kulübünü tabiki diğer takımlara tercih eder. İyi işleyen sistem, iyi başkan gibi avantajlarla beraber İstanbul avantajı var. Ben de futbolcu olsam İstanbul tercihim olur, senin de muhtemelen öyle olur.

Aykut Kocaman da başarılı bence. Ama Konya da az siyasi güç sahibi sayılmaz. Onlar da 1 sene ööncesine kadar Başbakan şehriydi.

İlk senesinde o kurduğu kadroyu kimse beğenmez mesela ne sneijder var ne drogba ama en güzel oynadığımız sezon o ilk sezondu.
Kaç senedir ben öyle futbol oynadığımızı görmedim.

_780x547-f07axd51e5.jpg

Melo,Eboue,Bruma ? Şey mi yani Yiğit Gökoğlan'ı o aldırdı, Eboue'yi yönetim Terim'e sormadan aldı.

Bruma? Güldürmeyin lütfen Melo da emin değilim Eboue konusunda haklısınız. Peki Fatih Terim in Galatasaray a aldırdığı oyuncu sayısından haberiniz var mı!? Galatasaray rezil de vezir de eden Terimdir. Doğru transferleri yapar oynat Hocam dersen vezir eder. Al Hocam transferleri de yap dersen rezil eder! Milli takım kadro seçimlerinden belli ne olduğu? Bana bu adamın transfer oyuncu seçimlerini anlatmayın ya. Ben teknik direktörlüğüne liderliğine laf ediyormuyum? Transfer konusunda da siz en ufak laf etmeyin

Ben onlardan da bıktım. 30 yıldır bir adım ileri gidemedik. Bakın Portekiz'e, Mourinho gibi bir adamın üstüne bile kaç hoca çıkardılar. İtalyanlar Lippi gibi adamın üstüne Ancelottiler çıkarmıştı yetmedi Conte, Allegri çıktı. Almanlar desen nice kurtları devre dışı bıraktılar 28 yaşında hocaları var takımların. İspanyollar Del Bpsque gibi adamı unutturdular hoca ihraç ediyorlar. Biz ise dönüp dolaşıp Terim, Lucescu, Denizli. Midem kaldırmıyor artık.
Ben bizim uefa grubundan beklenti içindeydim ama onlardan da bir şey olmadı. Gerçi Riekerink ve Tudor'a verilen şans tanınmadı o ayrı.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DFrO5rDWsAAmS29.jpg

bizde olsa dursun 2 ay aciklama yapmazdi

Şimdi size bu zamanları belgeselden izleyen bir çocuk ahkam keserek anlatsa ne hissederseniz, Terime laf atılıncada o zamanı canlı izleyen bizler onu hissediyoruz. 96-00 yıllarında ben 15-19 yaşlarında en fanatik dönemimdeydim şimdi sesi çıkan kuşgillerin bir tanesi cik diyemiyordu. Eziyorduk be geleni geçeni eziyorduk. Boşuna efsane olunmuyor.
Hataları çoktur hocanın ama doğruları daha çoktur.

Tinerciler açıklama yapmış. Şenol ile 2 yıllık kontrat yapmış vermeyiz diye. Tinerci Fatih ( sabah gazetesi ) açıklama yapıyor. Şenol hoca KARAKTERLİ adamdır bizi bu dönemde bırakıp gitmez diye... Elin yavşak tinercileri mal mı bu dönemde t. Direktör versin vatan millet sakarya edebiyatına... Bizdekiler hala saf saf e ama milli dava diyor :)

Son düzenleme:
şenol her türlü gider milli takıma.emir büyük yerden...

güzel güzel sapık fiko bizzat kendisi acıklama yapıyorsa tutuştugunun resmidir bu cünkü biliyor ki uzun adam şenolu 1 kere arasın

fiko maziye geri dönecek

Ben bizim uefa grubundan beklenti içindeydim ama onlardan da bir şey olmadı. Gerçi Riekerink ve Tudor'a verilen şans tanınmadı o ayrı.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi onlar da mağdur mazlum psikolojisinden kurtulamadılar. Hakan Şükür aralarında en potansiyellisiydi malum siyaset Fetö derken kendini uçuruma attı. Üstelik her ağzını açtığında yerli-yabancı muhabbeti bıktırıyordu. Bülent Korkmaz zaten hoca olamayacağını gösterdi. Hasan, Davala gibia damlar kolay kolay 1. adam olamazlar. Ben Tugay'dan ümitliydim ama O da kaptırdı gitti kendini. Hagi 2. kez gelmemiş olsaydı ve o sezon yaşanmasaydı şu son başarısından sonra bakış açımız çok başka olabilirdi. Elde bir tek O var şu anda.

Futbolun içinden gelmesine de gerek yok aslında. Mourinho tercümanlık bile yapmış adam. Kloop, Boas, Tuchel de futbolla ilişkileri sınırlı isimler. Bizde sistem izin vermiyor ve antrenör eğitimi çok kötü aanladığım kadarıyla. Ağzını açan kişi aklına yerli-yabancı muhabbetinden başka birşey getirmediği için taktik, teknik düşünemiyorlar.

Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Arda Turan'ın Instagram'da beğendiği paylaşım.

DFq6vArXYAEg91G

Terim keşke gelse ama gelme ihtimali çok zayıf bence reddeder teklifi. Bizim transferler terimden bağımsız devam etmeli feghouli ve orta saha bitmeli lige 2 hafta kaldı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt