Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Avcı bu konu da ikna edebilir gidip Altay gibi takımlara proje getirerek beni ve benim gibi düşünenleri. Büyük takımlarda tabi ki siyaset var. Çünkü lig zaten en çok yaranan kimse o kazanır yarışına döndü son 10 yılda iyice. Taraftarı, kültürü, geçmişi olmayan bir takımı sadece gücü var diye tercih eden biri ego tatmin ediyordur. Büyütmeye çalıştığı takımın 10 yıl sonra futbolda yeri olmaması muhtemel ülkenin siyasi yönetimi değişirse.
Avcı'nın taktik bilgisi, futbol görüşü yetersizdir demedim farkındaysan. Aynı tarz da olan Aykut Kocaman'ı beğenen biri olarak o konuda da bir eleştiri getirmem kendisine. Ama neden Başakşehir?
Çünkü bu adamı daha bişey ispat etmeden güvenip getiren adamlar onlar. Burada soru şu olmalıydı Genç Milli Takım ile başarılı olan adamı neden diğer takımalr güvenip göreve getirmedi? O tarihten sonra da adam İstanbul kulübünü tabiki diğer takımlara tercih eder. İyi işleyen sistem, iyi başkan gibi avantajlarla beraber İstanbul avantajı var. Ben de futbolcu olsam İstanbul tercihim olur, senin de muhtemelen öyle olur.
Aykut Kocaman da başarılı bence. Ama Konya da az siyasi güç sahibi sayılmaz. Onlar da 1 sene ööncesine kadar Başbakan şehriydi.