Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko mu devamlı sürekli??

Bjk nin borcu 1 tl bile azalmadı bu mu süreklilik devamlılık. Rakipsiz ligde 2 sene şampiyon olmuşlar hemen herkes barça ilan etti. Chedjou ve Carole gibi avanaklar olmasaydı geçen sene o leş kadroyla bile biz olurduk şampiyon.

Aysala riva florya izni verilseydi o zaman görürdük gs nasıl öne geçiyor.
Valla kardesim anlat istedigini herkes goruyor iste ortada hersey

Biz unal aysal sayesinde men edildik sampiyonlar liginden

2 sene seni sampiyon yapan hocayi ve yonetim kadrosunu kovdu

Fiko hocasina sahip cikiyor yonetimine sahip cikiyor

Bitmis bir bjk yi bizimle yarisir hale getiriyor

Ama sana kalsa Unal Basgaaan superdi yeaaa

Gec kardesim bunlari

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eski Galatasaraylı Futbolcu Kerem İnan: Aldığım duyumlara göre Fatih Terim yüzde 99 Galatasaray ile anlaştı.

Fatih Terim, tff nin bize karşı olduğu en kindar döneminde bizi bırakarak o kadar laf saydığı adamla çalışması beni çok irrite etti. Bizdeki başarsı gözardı edilemez ama gelmesi yakışmayacak. Ve en güzeli o günlerde yaşadığımızı tinerciler yaşayacak 1 yıldır bu anı bekliyordum.:asd22::asd22::asd22:

kötü sonuclar sonrasi

>2 gün twit yok
>"günaydin Galatasaray taraftari"
> antrenman resimlerinde tepki alan oyuncularin resimleri yok
>

DFrlul2XYAEHRjJ.jpg

Yıllardır NTV ve NTVSpor'da çeşitli programlar yapan Güntekin Onay, BeinSport'a transfer oldu.

Brugge kanat oyuncusu Izquerdo ayrılmak istiyormuş. Hocasıyla sorun yaşamış. Hocaları da PAOK'tan Tudor'un yardımcısı. Maliyeti fazla biraz ama zorunlu opsiyonlu kiralasak keşke. Sol tarafımıza müthiş olurdu.

Bu arada pek konuşulmuyor ama Terim sonrası yapılanmada yabancı sayısı tekrar düşürülebilir gibi geliyor bana. Mevcut uygulamanın mimarı o idi.

Umarım olmaz tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt