Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arasından beğenmediğiniz oyuncu var mı? Satılan oyuncuların 20 milyon ettiğini hatta Sinan da sarılırsa 15milyon Euro'ya bu kadar adam alınmış olacak. Ve Cenk Ergün ün transfer politikasını brğ naiyorsunuz demi?
Hayır yok. Yalnızca Belhanda transferini o maliyetle riskli buluyorum. O paraya daha garanti oyuncu alınabilirdi. Hatta maaşı 3 milyon seviyesine çekilerek Sneijder takımda tutulup Belhanda'nın bonservis parası başka bir mevkiye de yatırılabilirdi.

Fiko mal değilse Şenolu göndermez

Bizim 4 sene önceki yaptığımız hatayı yapmaz
Biz göndermedik renktaş birileri Galatasaray'ın ihtiyaç duyduğu dönem de Galatasaray çağırdığında evine kadar gidilmişken reddederken, yine aynı birileri milli takım çağırıyorsa reddedilmez deyip tüpçünün evine gidip Galatasaray'a sormadan Galatasaray başkanının telefonu açmazken sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Feghouli ve Ndiaye'nin ardından Manchester City'den Fernando ile de anlaştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Terim bir gelsin, Feghouli, Fernando, Ndiaye, stoper , solbek ve bir de forvet gelir zaten.

Fikoya ünaldan iyi diyen birisi gitsin tiner çeksin.

Kusura bakmayın da fifada dahi transfer edemeyeceğiniz adamlae bu takıma ünal aysal sayesinde geldi borcu harcı bi geçin reali evimizde nerdeyse 5 atıp elemek üzereyken basketbol takımıno resti çekip finale çıkarmazken kadıköyde kupamızı kaldırırken Aysal vardı. Kesinlikle iddia ediyorum Türk futbol tarihinin eeennn vizyonlu başkanıdır.
Devamlilik sureklilik cok onemlidir terimsiz ali durustsuz adnan ozturksuz unal aysali da gorduk ontiverolara olcanlara para saciyordu

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır yok. Yalnızca Belhanda transferini o maliyetle riskli buluyorum. O paraya daha garanti oyuncu alınabilirdi. Hatta maaşı 3 milyon seviyesine çekilerek Sneijder takımda tutulup Belhanda'nın bonservis parası başka bir mevkiye de yatırılabilirdi.
Kesinlikle aynı fikirdeyiz belhandaya verilen 8 milyon çok rahat ortasaha alınabilirdi

Galatasaray, Feghouli ve Ndiaye'nin ardından Manchester City'den Fernando ile de anlaştı.
2Q==

Yalnız şuana kadar GS'ye yakın muhabirler veya duyumcular tarafından terimin istifa ediceği duyumu vs. söylenmemişti yani ortada GS ile anlaşıp milli takımı bıraktı gibi bir durum olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal hoca sen bırak artık adın çok olaylarla geçiyor dediler tazminatla vs. ile de halletmişlerdir.Dursun ne düşünür bilmiyorum ama Terim önümüzde ki sene yeni yönetim ile gelebilir gibime geliyor

sol bek-sol açık-forvet alıp carole'ü dehlemek lazım.

Basaksehir yensinde gelirler bölünsun kuslara kalmasın

Önce gereken mevkilere transferler yapılsın, hoca mevzusu 2. planda.Mourinho da gelse bu carole ile yasin ile bi' cacık olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt