- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
Oda gelecek yakinda inşkap mı geldi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda gelecek yakinda inşkap mı geldi?
Fiko mal değilse Şenolu göndermez
Bizim 4 sene önceki yaptığımız hatayı yapmaz
Lan su fehulinin kapı gelsin artik yetti be. Kurdeşen olduk.
adamın önünde canlı örnek var doğru diyorsun.
Hayır yok. Yalnızca Belhanda transferini o maliyetle riskli buluyorum. O paraya daha garanti oyuncu alınabilirdi. Hatta maaşı 3 milyon seviyesine çekilerek Sneijder takımda tutulup Belhanda'nın bonservis parası başka bir mevkiye de yatırılabilirdi.Arasından beğenmediğiniz oyuncu var mı? Satılan oyuncuların 20 milyon ettiğini hatta Sinan da sarılırsa 15milyon Euro'ya bu kadar adam alınmış olacak. Ve Cenk Ergün ün transfer politikasını brğ naiyorsunuz demi?
Biz göndermedik renktaş birileri Galatasaray'ın ihtiyaç duyduğu dönem de Galatasaray çağırdığında evine kadar gidilmişken reddederken, yine aynı birileri milli takım çağırıyorsa reddedilmez deyip tüpçünün evine gidip Galatasaray'a sormadan Galatasaray başkanının telefonu açmazken sözleşme imzaladı.Fiko mal değilse Şenolu göndermez
Bizim 4 sene önceki yaptığımız hatayı yapmaz
Terim bize
Şenol milli takıma
Lice besiktasa
Devamlilik sureklilik cok onemlidir terimsiz ali durustsuz adnan ozturksuz unal aysali da gorduk ontiverolara olcanlara para saciyorduFikoya ünaldan iyi diyen birisi gitsin tiner çeksin.
Kusura bakmayın da fifada dahi transfer edemeyeceğiniz adamlae bu takıma ünal aysal sayesinde geldi borcu harcı bi geçin reali evimizde nerdeyse 5 atıp elemek üzereyken basketbol takımıno resti çekip finale çıkarmazken kadıköyde kupamızı kaldırırken Aysal vardı. Kesinlikle iddia ediyorum Türk futbol tarihinin eeennn vizyonlu başkanıdır.
Kesinlikle aynı fikirdeyiz belhandaya verilen 8 milyon çok rahat ortasaha alınabilirdiHayır yok. Yalnızca Belhanda transferini o maliyetle riskli buluyorum. O paraya daha garanti oyuncu alınabilirdi. Hatta maaşı 3 milyon seviyesine çekilerek Sneijder takımda tutulup Belhanda'nın bonservis parası başka bir mevkiye de yatırılabilirdi.
Sonra hepsi besiktasa
Galatasaray, Feghouli ve Ndiaye'nin ardından Manchester City'den Fernando ile de anlaştı.
Demiroren Luce'nin yeni telefon numarasini istemis.İnşallah Luce olayı yalandır. Hocam varken Luceyi getirmek büyük hata olur. Umarım yönetim böyle bir aptallık yapmaz.