Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kaleci Mert Günok'u da başakşehir'e kaptırırsak yazıklar olsun bize kala kala eray mı kalacak :oley:

Yedek kaleci Mert Günok'u da başakşehir'e kaptırırsak yazıklar olsun bize kala kala eray mı kalacak :oley:

Mertin yerinde olsam giderim Başakşehire ne işim var Galatasaray da ? Küfür mü yicem sürekli ? Takım kötü yönetim kötü herşey kötü bişey olmayacağı belli fırsat geçmiş belkide aksilik olmazsa başakşehir cl liginde oynucak daha ne olsun

Mert gelse nolur gelmese nolur yaw adam akıllı 4-5 yabancı gelmedikten sonrası önemsiz

sana tavsiyem maçları spikerin sesini tamamen kısarak izle..
ve maçı atıyorum brugge-başak maçı değil mavilerle turuncuların maçı gibi gibi izle..
ilk 15 dakika da dahil turuncular mavilerden dahi iyiydi..
maçın 30 lu dakikalarında bu maçı ya başak alır yada berabere biter dedim müneccimlik değil bu önyargısız bakış açıcıydı sadece..
bir çok eksiğine kalecisinin çok kötü performansına rağmen tur için iyi skorla döndüler
önemli başarı

Katılmıyorum. İlk 15 dk oyun üstünlüğü ve skor tamamen Bruge'daydı. 2-0 olduktan sonra Başak kontrolü ele alınca şahsen ben bilinçli olarak skoru bulmaları sebebiyle Bruge taktik olarak geriye çekilip topu Başak'a verdi diye düşündüm. Çünkü bir anda oyun böyle değişemez diye düşünüyor insan ama netice itibariyle öyle olmadı. Türk takımları bu tip berbat başladıkları maçlarda 3'ün 4'ün altında yemeden dönmediği göz önüne alınırsa , söz konusu da Avrupa'da neredeyse hiç tecrübesi olmayan bir Türk takımı olunca böyle düşünmemek imkansıza yakın gibi. Ama bu devlet torpiliyle buralara gelen bir takım oldukları gerçeğini değiştirmiyor tabii.

ben kulübümde fenerli istemiyorum abi volkan şende mert de gelmesin mümkünse zaten. volkan hıyarıda hocam yuvasına dönmeden bir takımla anlaşsa iyi olacak

sokayım merte ya.git alsana altınourdudan berkeyi.u17 dekilerin hepsiyle iyi arkadaş,beraber oynuyolar.al işte onu.

Şu altınordudaki kaleciye çökmek lazım. Mert falan boş işler.

Başakşehiri tercih etmesi de forma alma olasılığı bizden daha yüksek olduğu içindir.

Altınordu başkanının vereceğini sanmıyorum. Adamlar oyuncu yetiştirmeye çalışıyorlar. Sence yedek oturması için bize gönderir mi ?

Fatih Terim'den baskasi yalan

Imparator bizim dirilisimiz olur

yav getir terimi.luce de takılsın sportif şeyinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt