Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli gelmez bu gidişle. Yeter artık ya. Basaksehiri izledim utandım
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luce sportif direktör olursa evlatçılık yapıp Razvan'ı getirir.
O yüzden biz direk Efsanemize teslim edelim floryayı.
Yedek kaleci Mert Günok'u da başakşehir'e kaptırırsak yazıklar olsun bize kala kala eray mı kalacakley:
Aslan Pençesi @_AslanPencesi_ şimdi7 saniye önceDaha fazla
Galatasaray'ın yıllık 1M€ önerdiği Mert Günok, Başakşehir'i tercih etti. (Futbol Arena)
Neremle gülsem ?
sana tavsiyem maçları spikerin sesini tamamen kısarak izle..
ve maçı atıyorum brugge-başak maçı değil mavilerle turuncuların maçı gibi gibi izle..
ilk 15 dakika da dahil turuncular mavilerden dahi iyiydi..
maçın 30 lu dakikalarında bu maçı ya başak alır yada berabere biter dedim müneccimlik değil bu önyargısız bakış açıcıydı sadece..
bir çok eksiğine kalecisinin çok kötü performansına rağmen tur için iyi skorla döndüler
önemli başarı
Çok şükür ki gelmediSahada terbiyeli olanın kafasını okşamıyorlar. Melo çok mu düzgün insandı ? Ya da Fatih Terim çok mu düzgün insan ? Bırakalım bu işleri.. Emre B. bize gelse de aynı karakterde olacaktı ve biz onu sahiplenicektik.
Şu altınordudaki kaleciye çökmek lazım. Mert falan boş işler.
Başakşehiri tercih etmesi de forma alma olasılığı bizden daha yüksek olduğu içindir.
önündeki muslera ise yedek kalacak tabiki.Altınordu başkanının vereceğini sanmıyorum. Adamlar oyuncu yetiştirmeye çalışıyorlar. Sence yedek oturması için bize gönderir mi ?
ben kulübümde fenerli istemiyorum abi volkan şende mert de gelmesin mümkünse zaten. volkan hıyarıda hocam yuvasına dönmeden bir takımla anlaşsa iyi olacak