Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu takımlarında başarılı olupta büyük takımlara geldikten sonra başarılı olan bir yabancı oyuncu var mı yakın dönemde? Aklımda olanlar Donk fos çıktı, Cavanda fos çıktı, Atıf fos çıktı, Emenike fos çıktı, Tosic eh işte idare eder. Tüm bunlar ortadayken millet neden Ndiaye'nin transferine bu kadar meraklı anlamak zor. Anadolu takımında oynamakla büyük takımda oynamak ayni değil, oyun farklı, sistem farklı, taraftar baskısı farklı, medya baskısı farklı.

badou ya 5+ verecegimize yeni badoular bulalim

Ndiaye müthiş adam ama 8 numara oynamaz oynayamazzzzzz, adamın yeteneklerini köreltmenin anlamı yok. He çekersin belhandayı sola, ndiaye 10 no ya, ozaman tam randıman alırsın, bu seferde belhanda patlayabilir
Fernando veya Vainquer gibi bir supurucu yaninda bence 8i rahat oynar.

3lu orta sahada 10 numarada oynar o yetenek var kendisinde

bunlar neden ndiayeye çöktüler acaba?feghouli bitti anladıkta.fernandoda mı bitti de ndiayye çullandınız rahatlıktan?

bence de ayrıca milli takım eylülde elenir,Tudor kovulur ve Terim gelebilir diye düşünüyorum
Terim ayrılsa bile Dursun'un olduğu bir ortama gelmez.Seçime kadar bekler.Büyük ihtimalle de seçim kozu olacaktır kendisi.Bu sene de dibi görürsek yine halatları Terim'e atacağız gibi mecburen.Başka kimse bu enkazı kaldıramaz.Hele hele yabancı birisi hiç yapamaz

Sneijder'i mal gibi serbest bırakmak yerine Çin'e, Amerika'ya falan satsaydı en kötü 6-7 milyon euro alırdık, o rakamla da üst düzey ön libero alabilirdik. Adamın her hamlesi takıma zarardan başka bir şey değil.

alman sportif direktörleri var jürgen röber. bizim yıllar evvel feldkamp ile yaptığımız sonra devam ettirmediğimiz uygulama en kötü alman s.d bizi başarıdan başarıya koşturur herşeyi planlardı. ama işlerine gelmiyor o tarz birine devretmek futbolu.

özellikle vizyondan sıkca söz eden aysalın böyle bir hamle yapmaması gerçekten şaşırtmıştı beni italyanları musallat etti başımıza
Haklısın AMA mesala en iyi sportif direktörü getirdik.Adam onu,bunu,şunu buldum dedi ve senin cevabın 5 yabancı sınırımız var demiyecek misin? 5 yabancı sınırıyla anlamsız olurdu. Bir ihtimal Tarıkı sakın almayın derdi :)

basaksehir bugun alır maçı diyen kaç kişiyiz?

çağlar çelik reys nerede uzun zamandır kendisini gsc sınırlarında göremiyorum?

başak alamaz bence sergio

alman sportif direktörleri var jürgen röber. bizim yıllar evvel feldkamp ile yaptığımız sonra devam ettirmediğimiz uygulama en kötü alman s.d bizi başarıdan başarıya koşturur herşeyi planlardı. ama işlerine gelmiyor o tarz birine devretmek futbolu.

özellikle vizyondan sıkca söz eden aysalın böyle bir hamle yapmaması gerçekten şaşırtmıştı beni italyanları musallat etti başımıza
Yok yav Aysal profesyonelleştirelim bu işi dedi Adnan Öztürk'ün de projelerinden biri olan maaşlı çalışanlara bırakalım dedi bu mevcut tüzükle imkansizmis mecburen genel kurula sormak zorunda kaldı tabi bizim kaymak meraklı dedeler izin verir mi Galatasaray'ın parasını profesyonellere yedirilir mi hiç diyip içimizden hallettik. Hallettikte 3 sene sonra ilk değişiklikle sıcısa doğru gittik. Mevcut tüzükle değil aysal 100 Aysal bilgisinde ve gücünde adam olsun yine basaramayiz neden çünkü büyük kaymak dönüyor en kotu 5 transfer olsa her sene 100er bin euro komisyon cukkalansa senede 2 trilyon lira para temiz iş bu potansiyel bırakılır mı Allah aşkına.
Profesyonel ekip gelecek senelik 5-6 milyon euro maaş alacak senin markanı pazarlayacak gidip altyapıya kaliteli hocalar oyuncular falan getirecek hayir gk üyesi Ahmet Bey'in 3 göbek uzaktan akrabasının yigeni altyapıya sonra nasil girecek he sorarım. Globalleşen bir kulüpte yönetmek artık zor olacak kim ugrasacak o işlerle bak yuvarlanarak gidiyoruz bir şekilde kendi yagimizda kavruluyoruz

Aramızda Osmanlının büyükler harici yaptığı maçları izleyen var mı? Benim izlediğim 7-8 maçta ofansta iyiydi ama pek defansif yön göremedim yani 8 numara olacak bir oyuncu değil. Yoksa Tarık Tudor olaylarındaki gibi gaza gelip mi müthiş müthiş diyor herkes.

normalde fbjk dısında bütün takımları desteklerim avrupada lakin başak haddi olmayan işlere sardı, o yüzden elensinler.

Belhanda ve Ndiayeyi 8 gibi düşünürsek,
Madrid-Modric-Kroos-Casemiro
Galatasaray-Belhanda-Ndiaye-Fernando

Sola da Konoyu alırsak takım birşeylere benzer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt