Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde Lucescu'ya resmi olarak teklif yapacak yönetim fikir birliğine vardı.Yöneticiler, Tudor ile başarısızlığın süreceğini Başkan'a iletti. Lucescu'nun Tudor'dan üst kademe bir göreve gelmesini istedi. (NTVSPOR)

Fırın da KAP'ların Kokusu yavaş dan geliyor

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde Lucescu'ya resmi olarak teklif yapacak yönetim fikir birliğine vardı.Yöneticiler, Tudor ile başarısızlığın süreceğini Başkan'a iletti. Lucescu'nun Tudor'dan üst kademe bir göreve gelmesini istedi. (NTVSPOR)

Daha teklif edeceğiz acelesi yok. Yalandan oyalıyorlar işte

Ben bi duyum aldim . belcika'dan bi kanat oyuncusuyla ilgileniyomusuz. İsmi bende kalsin :)suan zor gibi transfer belki bi kac gune basina duser.

Lucescu KAPPPPPppPPPPPP

GSC App VIP Edition 1.0 ™

acele etmeyin lig başlasın teklif edersiniztekliften sonra 2 hafta daha toplantı yaparsınız 1 ay sonra da fikir birliğine varırsınız mayısta da defolup gidersiniz. hain turşu bilerek oyalanıyor takım şampiyon olmasın diye

Fanatik yazarı ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da Süper Lig takımlarının gündemini değerlendirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesi ve Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun da Milli Takım'ın başına geçmesi ihtimali olduğunu söyleyen Demirkol, Tudor'un takımdan gönderilmesi halinde yönetimin de gitmesini beklediğini söyledi.

NTVSpor'da Spor Servisi programında gündemi yorumlayan Demirkol, şöyle konuştu:

"Igor Tudor gidecekse, yönetimin de gitmesini beklerim. Bana ‘Tudor ile olmuyor’ dersen ben de ‘Senle olmuyor’ derim. Bu kaçıncı yani…

Lucescu’ya futbolun başına geç derseniz, o Tudor’u gönderip oğlunu getirir.

Lucescu’nun milli takımımızla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim, Galatasaray’a; Lucescu Milli Takım'a olabilir. Bunlar konuşuluyor…

Ben Arfa ilk seyrettiğimde bence ”Yeni Zidane” olmaya en yakın adamdı. Çok yetenekli bir oyuncu ancak bunun karşılığını hiç bulamadı.

Aykut Kocaman uğraşır. Uğraşmak gereken bir oyuncu. Psikolojisine dikkat etmek gerekir, oynatmak gerekir. Bunlar kolay işler değil. Aykut Hoca bunları yapabilir.

3,5 milyona falan olmaz o iş. 5’in üzerine çıkmak gerekir. Başka türlü zor. Ben Arfa yıllık 5 milyon euro istiyor. PSG’den de alacağı var.

Muhasebeciliği bir kenara bırakırsak Aykut Hoca’nın idare edeceğine inanarak girmesi gereken bir oyuncu.

Ben Fikret Orman’ın Aboubakar’ı bir numaraya koyduğunu düşünüyorum.

Negredo’nun oyuncu değeri çok önemli. Negredo Galatasaray’a gidiyor olsa bu para verilir mi diyebilirim.

(Demirkol'un konuşmaları, Buzzspor'dan derlemedir)

Bu KAP muhabbeti ne is saçma sapan hareketler yapmayin

belcikadan senci bi kanat topcuynan ilintiliyiz.yakında düser ismi..:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt