Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.

avrupada yoksun 2. kalecine 1 150 k euro maaş vereceksin üstelik bursa kurtulmak istiyorken ve bizden başka talibi yokken
sonra ortasaha kanatlar solbek kan ağlarken maaş pazarlığı yapacaksın diğer futbolcularla
önceliğimiz mert günok mu bizim gelmesin kimse Eray oynar boşuna her sene 1 trilyon para almıyor zaten maça çıkacağı da meçhul ...
yazıklar olsun beyinsiz herifler ... hırsızsınız alayınız bu kadar kötü kulüp yönetilmez üstüste bu kadar aptalca hata yapılmaz
cenki daha az maliyetle maaşını ödeyerek neden gönderdiniz o zaman
çıldırıyorum

Gomis - Belhanda -Maicon gelince Feghouli- İmbula- Fernando isimleri geçince galiba güzel kadro kurulacak diye heyecan yaptık ama galiba bu yönetim bizi gene kandırıyor.

14972872-20538363.jpg

feghouli bu saatten sonra yatamaz.
rennes ile ilgili haberler 2 hafta öncesinin ayrıca aynı haberde bizim sunduğumuz teklifin yanına bile yaklaşamaycaklarını söylemişlerdi.
bu haberin üzerine yeni bir haber var ise onu bilemiyorum tabi.

Herif osmanlıda 500 bin euroya oynuyor biz tutup 2 veriyoruz. Zaten daha büyük bi klübe geliyor bu kadar zam niye. Ver 800 bin geliyorsa gelsin gelmiyorsa kendisinde 100lerce var

Gomis - Belhanda -Maicon gelince Feghouli- İmbula- Fernando isimleri geçince galiba güzel kadro kurulacak diye heyecan yaptık ama galiba bu yönetim bizi gene kandırıyor.
evet tam olarak bu oldu ama orada kacirilan bir nokta vardi: Bahsettiginiz 3 adami ederinin 2 kati fiyatla aldik ve bu hareket butceyi bosaltti.

Hacı senin konuşma veya yazma problemin mi var? Rutin olarak 3 sayfada bir yatmış, kalkmış, bitmiş üç nokta filan koyuyorsun ne anlatmak istiyorsun biz insanoğluna?
sanırım kendisi değil 3.uzvu yazıyor bunları , facebook durum bildirisi gibi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt