Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su medyaya yani fener medyasina hakikaten helal olsun.Adamlar harıl harıl forvet arıyor burak yılmaz bizim için,beşiktaş için,ts için gündeme geliyor ama fb için konuşulmuyor bile.Ustelik en cok fenerin ihtiyacı var forvete biliyorlar yetersiz oldugunu cunku.mesela bugün terim ayrıldı şenol güneş gündeme gelir ama hocaları aykut kocaman gündeme gelmez çünkü besiktasi karistiracaklar.Adamlar medyayı harika kullanıyorlar helal olsun.

Bu konuda haklısın renktaş, sadece Aykut milli takımda tuvalet temizleyemez.. Onu İstanbul'da tek teknik direktör sanan adam Aziz abisi:)

Forumun durumuna çok sevindim. 2 yıl önce forumdaki Terim nefreti yüzünden forumu bırakmıştım. Allahım sen büyüksün. Hocam gelicek ve şampiyon yapacak. Başka yolu yok.

u17 heba olmadan fatih terimin eline verilmeli.

herkes heyecanlanmıs ama benim bildigim terim yaglı suratın oldugu bir takıma hoca olarak gelmez

Gündem 7.9 şiddetinde sallandı resmen. Öyle bir istifa ki, ligin kaderini yeniden belirleyebilir.

transferler ne durumda?

feghouli yarın burda.merti başsaksehir de istiyo ama bize geliyo.fernando 8 milyonluk bonsrvisi menajeri ile düşürmeye caçlışıyo.ndiaye için osmanlıspor 5 milyonun 2 katı bir rakamı 10 milyonu degil ama az üzerinde bi rakama verebilcegini söyledi.

@Aslanews

Fatih Terim'in Milli Takım'ı bırakmasının ardından borsada Galatasaray hisseleri yükselişe geçti. (NTV)

İşte forum'da birlik bütünlük
Uzun zaman sonra bu hava şampiyonluk getirir gell hocammmm

herkes heyecanlanmıs ama benim bildigim terim yaglı suratın oldugu bir takıma hoca olarak gelmez

Terim kendini kurtarmak için gelmeyi istiyor. Çok fena baskı var çünkü üzerinde. Özellikle son olay sonrasında arkasında kimse kalmadı.
Dursun'u ise kurtarabilecek kapasitedeki tek isim Terim. Olması kuvvetle muhtemel demiştim ki olacak gibi duruyor.

Valla Juve kestanesini düşündükçe, Terim yarın gelsin anahtarları teslim alsın. Bu işi de Feghouli gibi uzatıp sulandırmaya gerek yok. Hazır transfer sezonu devam ediyor. Çabucak bitirip yolumuza bakalım

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk kayseri maçında 30 dk sıfır sıfır gitse fatih terim diyecek trübünler,o yüzden getircekler terimi.

Terim kendini kurtarmak için gelmeyi istiyor. Çok fena baskı var çünkü üzerinde. Özellikle son olay sonrasında arkasında kimse kalmadı.
Dursun'u ise kurtarabilecek kapasitedeki tek isim Terim. Olması kuvvetle muhtemel demiştim ki olacak gibi duruyor.

imkanı yok olmaz derwall dönemlerinden beri takip ediyorum az cok biliyorum terimi,yaş tahtaya basmak istemeyen garantici bir adam

kaos ortamından cıkıp baska bir kaos ortamına girmez terim önce sular durulsun sonra güclü bir yönetim gelsin diye bekler

dursun sabahlara kadar kapısında yatsa yine olmaz o iş,şu anda eminim 1 sene dinlenecektir

albayrak ve terim dönsün.2018de dursun gider zaten...

Slm

Terim geldi mı ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt