Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şenol tabiki gidecek milli takıma.gitmemesi,tayyipin sözünü dinlememmesi gibi bişsey söz konusu olamaz.fatih terim gibi bi imparator gitti,şenol kim?

Gelecek 48 Saat içinde Bu olabilir:

-Son dakika Galatasaray Tudor ile yollarini resmen ayirdi
-Galatasaray Sneijder ile görüsmelere basladigini KAP a Bildirdi
-Bein Spor Son dakika! Fatih Terim Galatasarayda

terim gelirmi bilmem ama tinerciler yusuf yusuf atmaya baslamıslar ya nasıl keyiflendim

o seksomanyak fikonun yüzünü görmek lazmdı simdi

Terimi su ortamda istememek mantıklı bir düşünce değil. Terim demek şampiyonluk demek eski defterleri sonra acın biz başarı ıstiyoruz

Tudorun fesih işide çok zor değil sadece 1 yıllık ve 1 Milyonluk bir sözleşmesi var

Terimden son olaylardan sonra harbi soğumuştum ama bir çok nesilin Galatasaraylı olma sebebidir kendisi. Bizim derdimiz insanlığıyla kabadayılığıyla ama şu durumda istememek enayiliktir.

Hatta ve hatta Luce ve Terim boştayken çomar Hırvatın klübün başında bulunması tamamen gerizekalılıktır

Muslera

Mariano-Maicon-Serdar-Strinic

Feghouli-Fernando-Selçuk-Belhanda

Gomis-Eren

Terim kadrosu​

Bukadar olumsuz havanın üstüne bi sevindiri haber çok şükür

imkanı yok olmaz derwall dönemlerinden beri takip ediyorum az cok biliyorum terimi,yaş tahtaya basmak istemeyen garantici bir adam

kaos ortamından cıkıp baska bir kaos ortamına girmez terim önce sular durulsun sonra güclü bir yönetim gelsin diye bekler

dursun sabahlara kadar kapısında yatsa yine olmaz o iş,şu anda eminim 1 sene dinlenecektir

Terim eski Terim değil. Kamuoyunda güvenirliğini yitirmiş hale geldi. Kendisini tekrar Terim yapabilmesi için onu Terim yapan Galatasaray'a ihtiyacı var. Ortada net bir şey yok zaten ama iki tarafta denize düşen yılana sarılır misali birbirlerini düşünüyorlar ama çekindikleri konular var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt