Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kepenkleri ikinci bi emre kadar kapatıyoruz transfer falan yok belli bi süre

business-closed-ss-1920-800x450.jpg

ya daha Dursun arayıp ulaşamamıştır hocaya dünkü haberi veriyorlar

ahahah futbol arena yönetime ulaşmış da şimdilik tudor bizim hocamız da

altta da bu var

''Tudor’un koltuğu sallanırken Fatih Terim’in istifa etmesinin ardından Galatasaray’da yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu''

ama kapıyı da acık bırakmışlar.gelecek terim cok belli...

Hocam soyle bir kadro kuracak allahin izniyle

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Strinic
Feguli-Fernando-Badou Ndiaye-Belhanda
Gomis-Negredo

BAM BAM BAM taktigimizin adi. Yemisim kosu mesafesini defans hattini

Yöneticiler: "Galatasaray’ın Teknik Direktörü Tudor’dur. Fatih hocanın bir süre dinlenmek isteyeceğini düşünüyoruz." (Futbol Arena)

Bu haberi ben bile uydurabilirim şuan için.

ali nacisi nevzatı istediğiniz kadar olumsuz haber girin.ilk maçta ilk 30 dkda dursunu,tudoru....kıvamda olur bu taraftar.fatih terim gelecek bu kadar.

Yöneticiler: "Galatasaray’ın Teknik Direktörü Tudor’dur. Fatih hocanın bir süre dinlenmek isteyeceğini düşünüyoruz." (Futbol Arena)

Bu haberi ben bile uydurabilirim şuan için.

ya dün dursun özbek hariç kimse tudoru istemiyor diye haber yaptılar....kuyruklu yalan bu haber

Yönetim kimmiş ? Taraftar var burda taraftar.. Köpek gibi getirecekler...

Fatih hoca basın toplantısı falan yapsa bari anlarız dinlenecek mi ne yapacak

Sonuc ne olursa olsun 4-0 onde dahi olsa ilk lig macimizda butun stad `` IMPARATOR FATIH TERIM`` diye inlemeli

Futbolarenanın haberi olacak olan yahu neyine inanmıyorsunuz. Terim yeni yönetimle yüreğindeki o büyük Galatasaraylılığını getirecektir sene sonu.

Zaten biraz beyini çalışan adam Fatih terim'in şu süreçte kendi popolarını kurtaracağını bilir.
O yüzden boş yapmasınlar biran önce ft'yi getirsinler

geçenlerdeki basın toplantısında galatasaraya sinyali verdi terim zaten

Ftor hocam maliyetli oyunculara karsiymis, fehuli ve fernando transferleri askıya alınmış.

Bu sene gelmez. Üzerindeki olaylar bize de baskı oluşturur.

Terimin dursunla calisacagi soru isareti boyle ayriliklardan sonra dinlenmek istiyorum diyebilir ama zaman dinlenme degil daha guclu bir sekilde donme zamani.
ne dinlenmesi yav milli takım zaten yılda üç dört maç yapıyor, hoca bence hazırdır göreve. şahsi fikrim bir iki hafta içinde aynen bugünkü gibi bir sondakika haberi gelebilir tudor gönderildi diye. terim asla lig başladıktan sonra gelmez. daha önce böyle yapmadı hiç. yani 10 gün içinde gelişme olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt