Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gelsin, gelmesin veya başarılı olur olmaz hiç yorum yapmayacağım. Başarı şansı hocanın hep yüksektir.

Ama siz de usanmadınız mı, bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, iğrenmediniz mi şu ülke futbolunda hep aynı şeylerin baştan bir daha bir daha yaşanmasından. Hep aynı isimlerin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, Terim'den, Arda'dan, Demirören'den, Aziz Yıldırım'dan gına gelmedi mi?

Ben artık tiiksiniyorum Türk futbolundaki bu isimelrin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, gürültüden.

Galatasaray'ı değil futbolu bırakma sebebi zaten bu dediklerin. Bugün Erdoğan beyin göçünden bahsediyordu. Futbol dışında da kavga ortamından, siyasetin hep ön planda olup halkın haklarının alelade geçiştirilmesinden bıkmadıysak futbol gibi meselenin çok küçük yüzdesini işgal edecek bir gündem için tasalanmaya gerek yok.

Geleceğe dair umudumuz olsun istiyorsak sistem baştan aşağı yenilenmek zorunda. İçinde din teması, kuru faşizm ve bayrak siyaseti eşliğnde hamaset olmayan bir siyaset, bir ülke.

İsveç, Norveç gibi gündemi sıkıcı bir ülkede inanıyorsan inancını, inanmıyorsan da hayatını, torpil kaygısı gütmeden, liyakat sistemi dahlinde yaşamak istemez misin? Ben aklım yettiğinden beri bunun hayalini kuruyorum. Futbol içinde oldukça fazla hayalim var. İçinde Terim'e de yer yok, sırtını Belediye ve ayrıcalıklı şahıslara dayayan Avcı'ya da.

Sonuca bakalım sonuç ne?

Fatih Terime gerçekten sağlam karşı durabilen bir başkan lazım. Transferi Terim e bırakmıcaksın. O zaman ses etmem. Sonuç mu soruyosun? Bir fatih terim in yapılanmayı kendi yaptığı döneme bak bir de transferleri başkanın yapıp Fatih Terime oynat dediği dönemlere bak farkı anlayacaksın

demet akbagı falan takip edin instagramdan,fatih terime yakın olan onlar ailecek.duyumu onlar verir :s

Fatih Terime gerçekten sağlam karşı durabilen bir başkan lazım. Transferi Terim e bırakmıcaksın. O zaman ses etmem. Sonuç mu soruyosun? Bir fatih terim in yapılanmayı kendi yaptığı döneme bak bir de transferleri başkanın yapıp Fatih Terime oynat dediği dönemlere bak farkı anlayacaksın

Tutturduğu oyuncularla başarılı oldu.
Başarısız olma ihtimali düşük.
Başarılı olma ihtimali epey yüksek.

Galatasaray'a kazandırdıkları rakiplerin üstünde yarattığı baskıya bakarım ben.

Terim gelsin, gelmesin veya başarılı olur olmaz hiç yorum yapmayacağım. Başarı şansı hocanın hep yüksektir.

Ama siz de usanmadınız mı, bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, iğrenmediniz mi şu ülke futbolunda hep aynı şeylerin baştan bir daha bir daha yaşanmasından. Hep aynı isimlerin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, Terim'den, Arda'dan, Demirören'den, Aziz Yıldırım'dan gına gelmedi mi?

Ben artık tiiksiniyorum Türk futbolundaki bu isimelrin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, gürültüden.
mide yok paşam adamlarda mide,bi kere kayda değer iş yapsan yeter.sonra eğil desen eğilirler böyle bunlar isimler önemli değil

Galatasaray'ı değil futbolu bırakma sebebi zaten bu dediklerin. Bugün Erdoğan beyin göçünden bahsediyordu. Futbol dışında da kavga ortamından, siyasetin hep ön planda olup halkın haklarının alelade geçiştirilmesinden bıkmadıysak futbol gibi meselenin çok küçük yüzdesini işgal edecek bir gündem için tasalanmaya gerek yok.

Geleceğe dair umudumuz olsun istiyorsak sistem baştan aşağı yenilenmek zorunda. İçinde din teması, kuru faşizm ve bayrak siyaseti eşliğnde hamaset olmayan bir siyaset, bir ülke.

İsveç, Norveç gibi gündemi sıkıcı bir ülkede inanıyorsan inancını, inanmıyorsan da hayatını, torpil kaygısı gütmeden, liyakat sistemi dahlinde yaşamak istemez misin? Ben aklım yettiğinden beri bunun hayalini kuruyorum. Futbol içinde oldukça fazla hayalim var. İçinde Terim'e de yer yok, sırtını Belediye ve ayrıcalıklı şahıslara dayayan Avcı'ya da.

Dediklerinin önemli bir kısmına katılmakla birlikte Avcı'nın Belediye takımında çalışmasını ve başarısını gölgelemez. Onlarca hoca geldi geçti siyaset destekli takımda çalışan. Hangisi Avcı akdar başarılı oldu? En büyük siyasi destek hep büyüklerde olmuştur, bu mantığa göre büyüklerin her zaman başarılı olması lazım.

Nasıl ki insanların liyakat ile görev alması gerektiğini, siyaseten desteklenmeden hakettiği yere gelmesini düşünüyorsan, sırf senin hoşlanmadığın adamların olduğu belediy takımında çalıştı diye hocayı da o kategoriye koymadan hakkını teslim etmek gerek. Yoksa sen de liyakata değil, siyasete bakmış oluyorsun.

terim gelmiyecegi icin tartısmanın alemi yok adam kaostan cıkıpta bizemi gelecek hayal görmeyin

olan yine bizim transferlere oldu

Tutturduğu oyuncularla başarılı oldu.
Başarısız olma ihtimali düşük.
Başarılı olma ihtimali epey yüksek.

Galatasaray'a kazandırdıkları rakiplerin üstünde yarattığı baskıya bakarım ben.

Bana Terim in doğru yaptırdığı bir tane transfer göster? Bak hala anlaşamıyoruz. Bu yönetim terimi getirirse terimin emri altına girer transferleri terim yapar. Terim gram transferden anlamayan birisi. Fatih süren gibi Botokslu gibi aldım oyuncuyu oynat diyen adam lazım. Terime doğru kadroyu verirsen gazla Naz'la yürüyor Terime takımı yapılandır diyorsan sıçıp kaçıyor NOKTA

Ömer, bahsettiğin kişilerle hem saha içi hem saha dısı mücadele edecek adam lazım bize. Aziz, demirören, fikret bunlar rakiplerimiz, çok mu pirüpaklar?

Fatih Terim'i yetersiz bulan, istemeyen adamin taraftarligindan şüphe ederim ne zaman olursa olsun

Bana Terim in doğru yaptırdığı bir tane transfer göster? Bak hala anlaşamıyoruz. Bu yönetim terimi getirirse terimin emri altına girer transferleri terim yapar. Terim gram transferden anlamayan birisi. Fatih süren gibi Botokslu gibi aldım oyuncuyu oynat diyen adam lazım. Terime doğru kadroyu verirsen gazla Naz'la yürüyor Terime takımı yapılandır diyorsan sıçıp kaçıyor NOKTA

Ünal Aysal ya da başkanlar transfer'den çok mu anlıyo zannediyosun?
Ortak akıllar menejerler oyuncu öneriyo getirtiyo, en son yapılan transferler de bir tek sneijder'i istememiştir terim. 2-3 vizyon transferi aysal'ın kendi yaptığı transferler olabilir onun dışındakiler takım olgusu içerisinde alınan ortak kararlar.

Dediklerinin önemli bir kısmına katılmakla birlikte Avcı'nın Belediye takımında çalışmasını ve başarısını gölgelemez. Onlarca hoca geldi geçti siyaset destekli takımda çalışan. Hangisi Avcı akdar başarılı oldu? En büyük siyasi destek hep büyüklerde olmuştur, bu mantığa göre büyüklerin her zaman başarılı olması lazım.

Nasıl ki insanların liyakat ile görev alması gerektiğini, siyaseten desteklenmeden hakettiği yere gelmesini düşünüyorsan, sırf senin hoşlanmadığın adamların olduğu belediy takımında çalıştı diye hocayı da o kategoriye koymadan hakkını teslim etmek gerek. Yoksa sen de liyakata değil, siyasete bakmış oluyorsun.

Avcı bu konu da ikna edebilir gidip Altay gibi takımlara proje getirerek beni ve benim gibi düşünenleri. Büyük takımlarda tabi ki siyaset var. Çünkü lig zaten en çok yaranan kimse o kazanır yarışına döndü son 10 yılda iyice. Taraftarı, kültürü, geçmişi olmayan bir takımı sadece gücü var diye tercih eden biri ego tatmin ediyordur. Büyütmeye çalıştığı takımın 10 yıl sonra futbolda yeri olmaması muhtemel ülkenin siyasi yönetimi değişirse.

Avcı'nın taktik bilgisi, futbol görüşü yetersizdir demedim farkındaysan. Aynı tarz da olan Aykut Kocaman'ı beğenen biri olarak o konuda da bir eleştiri getirmem kendisine. Ama neden Başakşehir?

Melo,Eboue,Bruma ? Şey mi yani Yiğit Gökoğlan'ı o aldırdı, Eboue'yi yönetim Terim'e sormadan aldı.

Dursun Özbek rahat bir nefes almıştır.. Transfer olmazsa bile tüm ilgi Terimde. Keşke 1 hafta geç istifa etseydi.

Ömer, bahsettiğin kişilerle hem saha içi hem saha dısı mücadele edecek adam lazım bize. Aziz, demirören, fikret bunlar rakiplerimiz, çok mu pirüpaklar?

Ben onlardan da bıktım. 30 yıldır bir adım ileri gidemedik. Bakın Portekiz'e, Mourinho gibi bir adamın üstüne bile kaç hoca çıkardılar. İtalyanlar Lippi gibi adamın üstüne Ancelottiler çıkarmıştı yetmedi Conte, Allegri çıktı. Almanlar desen nice kurtları devre dışı bıraktılar 28 yaşında hocaları var takımların. İspanyollar Del Bpsque gibi adamı unutturdular hoca ihraç ediyorlar. Biz ise dönüp dolaşıp Terim, Lucescu, Denizli. Midem kaldırmıyor artık.

terimi bende sevmem ama bel altı vurmayın,terim oldugu her dönemde yabancı sınırlaması vardı bunuda söyleyin bir zahmet

yoksa ambarat gibi bir un cuvalına 8 milyon verdirecegini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt