Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim, tff nin bize karşı olduğu en kindar döneminde bizi bırakarak o kadar laf saydığı adamla çalışması beni çok irrite etti. Bizdeki başarsı gözardı edilemez ama gelmesi yakışmayacak. Ve en güzeli o günlerde yaşadığımızı tinerciler yaşayacak 1 yıldır bu anı bekliyordum.:asd22::asd22::asd22:

hiçbirimizin hoşuna gitmedi ancak bir gerçek varki bırakıp gitmedi. yönetimin izni ile anlaştı federasyonla. ve geçici olarak kalan maçlar için anlaştı başlangıçta. Aysal görevine son verince sözleşmeyi uzattılar.

hiçbirimizin hoşuna gitmedi ancak bir gerçek varki bırakıp gitmedi. yönetimin izni ile anlaştı federasyonla. ve geçici olarak kalan maçlar için anlaştı başlangıçta. Aysal görevine son verince sözleşmeyi uzattılar.

Hayır milli takımla devam etmek istediği için bizimkiler gonderdi.

Bu arada Ft ayrılırken Galatasaray a dönüşüm artık başka bir görevle olur demişti. Bknz başkanlık.

Arkadaş biri şu trt de konuşan serkan rençberi sustursun nefes alamadan konuşuyor.

Bu arada Ft ayrılırken Galatasaray a dönüşüm artık başka bir görevle olur demişti. Bknz başkanlık.
Bende şu aşamada Terim'in gelmeyeceğini düşünüyorum ama benzer bir cümleyi ikinci ayrılığından sonra da kurmuştu fakat üçüncü defa hoca olarak geldi takımın başına. :) Esaslı bir yönetimle yine gelir İmparator.

Fernando-Ndiaye geldi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt