Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir'i izledikten sonra umudum iyice azaldı. Ligin başlamasına kısa süre kaldı ve bizim direk 11'e 6 takviye yapmamız lazım. Bu transferler ne zaman yapılacak, ne ara adapte olup takıma uyum sağlayacaklar hiçbir fikrim yok. Yapılacaklarının da bir garantisi yok. Bu sene de bizden bir bok olmayacak gibi bir görünüm var. Asıl favori gösterilmeyen Başak bile kadro olarak bizden 3 gömlek üstün.

IMG_9633.webp

Maç 2-0 ken yorumun bi karar ver istersen?

bipspora göre fernando an meselesi.4.7 mi ne bonservisi.çok iyi.nevzatta indiirme gidildi dedi.ndiayede de indirim yapılmış.geliyolarr

Hani fegholi yarin geliyodu alacak meselesi var diyo nevzat dallamasi Ali naci dun oğlen de feghouli icin 24 saat icinde veya daha erken kap gelebilir diyodu. Hic birinin bise bildigi yok sallayip duruyolar.

Fernando,Ndiaye,Feghouli,Sol bek,Sol kanat şeklinde transferi bitirsek çok iyi olur

Ama Feghouli umarım 3.8 falan almaz.

Bu arada ben başakşehirin maaş bankasının şubesinde çalışıyorum size şu kadarını söliyim ki futbolcular hiç de trilyonlar kazanan insanlar gibi değil çok sempatik ve senin benim gibi insanlar... İdari menejarini görseniz yemin ediyorum inanmazsınız bu takımda idari menejarlik yaptığına.

Muslera
Mariano Maicon Denayer xxxx
Feghouli Fernando Ndiaye xxxx
Belhanda
Gomis

Güzel bir kadro fazlasıyla

belhanda gomis feghouli

selcuk fernando ndiaye

costa serdar maicon mariano

kadro boyle bişey olur gıbı leşcugun gıdecegı yok iyi bi sol kanat da alacagımızı sanmam

Luce işi falan olmaz Tudor TD olarak kalır Sportif Direktör falan gelmez böyle başlanır.

Nevzat Dindar'ın sorunu sallamasından ziyade her duyduğuna inanmasıdır. biraz saflık var adamda sanki.
Biraz degil, oyle boyle yani. Bunun kadar kendini 'ciddiye' alan adam yoktur, millete sorsan bos birisi ama kendisine sorsan duyumcu.

kimsede demiyor ki sportif direktörü niye sezon başlamadan getirmedin de sezonbaşlarken getiriyorsun sportif direktör tanımından haberdarmı bunlar acaba

Luce sportif direktör olursa evlatçılık yapıp Razvan'ı getirir.

O yüzden biz direk Efsanemize teslim edelim floryayı.

kimsede demiyor ki sportif direktörü niye sezon başlamadan getirmedin de sezonbaşlarken getiriyorsun sportif direktör tanımından haberdarmı bunlar acaba

Aynen. Sportif direktör transfer seçimi konusunda TD kadar yetkili diye biliyorum. Bunlar 4 adam aldıktan sonra getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt