Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergün orada dururken Sportif Direktör işi hikaye.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Şimdi biz bjk fb başakşehirin oldugu lig de şamiyonluk mu düşünüyoruz ? Evet Galatasarayın sadece forması şampiyonluğa oynar (dı) artık öyle bişey yok uefadan elenmişiz kalmış sadece lig başakşehire bak 2-0 dan geliyo 3-3 e bruge ile biz maç yapsaydık ne olurdu çok merak ediyorum. Lige kalmış 2 hafta daha 5 tane en az adam lazım ki bu lig de şampiyonluga oynayalım. Biz hala fatih terim gelsin luce gelsin fln. Abi takım elden gidiyor rezil rüsva içindeyiz transfer yapamıyoruz orta saha ağlıyo oğlu ağlıyo 1 feghouli çıkardılar tam 1.5 ay oldu bana biri bu adamın başarısını söylesin ne yapcak bu adam geldiginde her sağ kanatan gelen top gol mü olacak ? Bütün transfer sezonunu 1 tane feghouli ile geçirdik yazıklar olsun

dursun kısa zamanda tudoru şutlar, fatih hoca görevine başlar.
bir sene sonrası beklenmemeli.

Son düzenleme:
Feghoulinin o parayı alması normal. Sneijder gidişinin üzerinden konuşuyorum, yaş/kalite olarak ligin en değerli ismi olur gelirse.

İlk 15 dklık oyunu izlediğinde insan ister istemez bu düşünceye giriyor. Oyun anlamında da skor anlamında da fark yiyecekler gibi bir görüntü vardı. Sonradan bu denli bir dönüşü yapacaklarını kimse düşünmemiştir.

Aman birader maç bitmeden büyük konuşma

IMG_9635.webp

Bu arkadaş gibi efsaneler arasına girebilirsin yoksa..

Biz bugün brugge ile mac yapmis olsaydik su an 5-0 lik hezimetten dolayi küfürler havada ucuyordu. Allah kahretsin dursun gibi bi serefi olmayan haysiyetsizi. Allah kahretsin ona canak tutani. Allah kahretsin bizi bu ümitsizlige sürükleyen gücü. Allah bu düzeni kahretsin. Yemini billah ediyorum her baktigim macta bizimle kiyaslama yapiyorum ve nerdeyse her takim bizim milyonluk esssssseklerden daha iyi oynuyor. Essek kere esseksiniz. Essek sipalari!

Ne kadar nefret etsekte 20 numara müthiş topçu.. İngiltere'de oynarken transfer etmiş olsaydık şuan çok farklı olurdu. Kuşlarında en büyük kaybı 20 numara. Adam 2 yıldır çatır çatır top oynuyor.
İnsanlık herşeyden önce gelir onun oynayacağı topu

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk 15 dklık oyunu izlediğinde insan ister istemez bu düşünceye giriyor. Oyun anlamında da skor anlamında da fark yiyecekler gibi bir görüntü vardı. Sonradan bu denli bir dönüşü yapacaklarını kimse düşünmemiştir.
sana tavsiyem maçları spikerin sesini tamamen kısarak izle..
ve maçı atıyorum brugge-başak maçı değil mavilerle turuncuların maçı gibi gibi izle..
ilk 15 dakika da dahil turuncular mavilerden dahi iyiydi..
maçın 30 lu dakikalarında bu maçı ya başak alır yada berabere biter dedim müneccimlik değil bu önyargısız bakış açıcıydı sadece..
bir çok eksiğine kalecisinin çok kötü performansına rağmen tur için iyi skorla döndüler
önemli başarı

bu arada arkadaşlar benim bir gözüm Clichy'deydi hep. adam sağlamcı düz bir futbolcu. bizim Selçuk'un sol bek versiyonu gibi. gerçi adamın ilk maçı haksızlık etmek istemem ama 3m alınca insan bir kaç birşey görmek istiyor.

İnsanlık herşeyden önce gelir onun oynayacağı topu

Sahada terbiyeli olanın kafasını okşamıyorlar. Melo çok mu düzgün insandı ? Ya da Fatih Terim çok mu düzgün insan ? Bırakalım bu işleri.. Emre B. bize gelse de aynı karakterde olacaktı ve biz onu sahiplenicektik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
avrupa da bizim olmadıgımız yerde başka takımları izledikce çıldırıyorum hala şaka gibi geliyo nasıl elendik biz ? Millet çatır çatır kamp da biz eleniyoruz ve hiçbirşey olmamış gibi tatil felan yapıyoruz 1 tane yönetici daha çıkıp şu hezimetten sonra bir açıklama yapmadı. Transfer yapamıyoruz kaldı şurda 2 hafta her gecen gün selcugun tolganın yasinin carole un sinanın lig de oynaması demek. Artık kafayı yemek üzereyim

Ligin baslamasina 10 gün kaldı daha 1 tane ortasaha yok helal olsun vallahi gene istediklerini yaptılar.

Bu Tudor' un değil ilk yarıyı, ilk 8 maçı çıkaramayacağı belli. Fatih Terim, Arda ile kavgası, Rüştü ile atışması, kebapçı olayı, Galatasaray' dan son ayrılışının şekli sebebiyle alev alev yanıyordur şu an. Gelmek istediğini düşünüyorum Galatasaray' a. 4. Terim dönemi eninde sonunda olacak, uzatmasınlar işi. Yarın antrenman varsa takımın başında Tudor değil Terim çıksın.

Terim kuşlara intikam ateşiyle yanip tutusuyordur simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt