Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Başakşehir olsam 1M Merte vereceğime az daha verir giderim adam gibi kaleci alırım Volkan'ın önüne.

Eray yeter bize.Zaten Avrupa da yok.Gelmesin fbli kuş

bu nevzat niye attı o twiti şimdi?fatih terim mi gelyo yani

başakşehir 1 mio verib yedek kaleci alıyor buda ilginç tribün geliri yok yayın geliri zayıf sponsorlar eh işte nerden geliyor bu değirmenin suyu

volkan bu akşam kötü goller yedi.mert belki alır volkandan formayı basaksehirde çok calısıp

Altinordu'dan erce'yi uygun bi fiyata alabiliriz . kafamiz rahat olur.

Komik seyler yazmayin yaw luce sportif direktor Terim teknik direktor

Akil var mantik var ikisi bir arada imkansiz

Fatih Terim tek basina gelmeli

@nevzatdindar

İhtimali bile hisseleri tavan yaptırttıysa saha içini siz düşünün artık.. Peki Terim kabul eder mi?

bu nevzat iyce romantikleşmeye basladı.

Bişey sorcam Fatih hoca gelince ne olcak ? Selçuk xavi tolga iniesta carole bale yasin ronaldo mu olacak ne olcak ya fatih hoca bile bunların bedenden çıkmış ruhlarını bile geri getiremez bunlar o kadar ruhsuz ki bedenlerini kaybetmişler

@nevzatdindar 56 dakika önce

Söz konusu Fatih Terim ise Galatasaray'da bu ihtimal her zaman vardır.. Terim mevcut yönetim için son kurşundur artık..

Sayın Ali Dürüst'ün TFF Yönetim Kurulu'ndan istifası söz konusu değildir..

Feghouli Galatasaray'a hayırlı olsun.. Oyuncu ve West Ham ile her konuda anlaşma tamam.. 3.8 milyon yıllık oyuncuya, kulübe 4.5 milyon euro.

Feghouli ile West Ham arasında alacak konusu var.. çözülür çözülmez Cezayirli geliyor..

Yönetimde konuşulanlar ve çalışmalar çöpe gider.. Terim varsa son kurşun kullanılır!!!

İhtimali bile hisseleri tavan yaptırttıysa saha içini siz düşünün artık.. Peki Terim kabul eder mi?

Mert'in gelmemesi iyi oldu

Fatih Terim asla üzerinde bir Sportif direktörle çalışmaz. Luce gelecekse bu Tudor'u tutmayı düşündükleri anlamına gelir.

Bişey sorcam Fatih hoca gelince ne olcak ? Selçuk xavi tolga iniesta carole bale yasin ronaldo mu olacak ne olcak ya fatih hoca bile bunların bedenden çıkmış ruhlarını bile geri getiremez bunlar o kadar ruhsuz ki bedenlerini kaybetmişler
Fatih hoca gelince bunlar oynamicak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt