Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener denen gerizekalının olumsuz konuşması daha iyi. Adamın siyah dediği beyaz çıkıyor.

92e3300e918f14da0c6b2f604439e9a1.jpg

Yalnız mevcut kadroyla FT'de başarılı olamaz. FT gelse dahi adam eder diyerek bu işin altından kalkamayız. 2. dönemine döner. Her türlü şart altında en az 5 takviye mutlak lazım.

Fatih Terim'i zamanında çok eleştirdim, hala da eleştirilir fakat şu an rakiplerde aykut, şenol ve ersun varken kupalara ambargo koyup kral benim, her zaman bendim tokadını yapıştırmasını istiyorum.

Ali Naci Küçük AliNaciKucuk 4 dk.4 dakika önce
1- Galatasaray, Ndiaye'nin ardından Fernando ile de sözleşme şartlarında anlaştı
( 3 sezonluk sözleşme---Yıllık 2.9 milyon euro)

Ali Naci Küçük AliNaciKucuk 21 sn.21 saniye önce
2-M.City'e ise Fernando için yapılan teklif 4 milyon 750 bin euroya çıkarıldı
İngiliz ekibi istediği miktarda indirime gitti

Fernando o zaman hayırlı olsun

Ali Naci: 1- Galatasaray, Ndiaye'nin ardından Fernando ile de sözleşme şartlarında anlaştı

Ali Naci: 2-M.City'e ise Fernando için yapılan teklif 4 milyon 750 bin euroya çıkarıldı

Ali Naci: 3-Fernando için de anlaşmanın sağlanması bekleniyor.
Ndiaye için 5 milyon euroyu kabul etmeyen Osmanlıspor'a yeni bir teklif yapılacak

Ali Naci Küçük AliNaciKucuk 4 dk.4 dakika önce
1- Galatasaray, Ndiaye'nin ardından Fernando ile de sözleşme şartlarında anlaştı

Ali Naci Küçük AliNaciKucuk 21 sn.21 saniye önce
http://2-M.City 'e ise Fernando için yapılan teklif 4 milyon 750 bin euroya çıkarıldı

Fernando o zaman hayırlı olsun
Çok ucuz fernando ya.
Ndiaye fernando'dan pahalı olacak yazık

Çok ucuz fernando ya.
Ndiaye fernando'dan pahalı olacak yazık

Artık maliyetlere bakmaya gerek yok, kurulan takım muazzam tempolu oyunculardan oluşmaya başladı eskiden çok stabil takımdık kimse boş alan yaratmazdı ama bu kurulan takımda hareketsiz oyuncu bile yok eğer ki sistemi oturtursak rakipleri üst üstte oturturuz :asd22:

fernando bitti gibi.bipspor an meselesi demiş.ndiaye de 6 milyona biter işte.iyi gecelerr

Artık maliyetlere bakmaya gerek yok, kurulan takım muazzam tempolu oyunculardan oluşmaya başladı eskiden çok stabil takımdık kimse boş alan yaratmazdı ama bu kurulan takımda hareketsiz oyuncu bile yok eğer ki sistemi oturtursak rakipleri üst üstte oturturuz :asd22:
normalde tam tersi olmasi lazim fernando daha pahali olmasi gerek ondan dedim

@AliNaciKucuk

5-Başkan Dursun Özbek şu an durum değerlendirmesi yapıyor ve gelişmeleri izliyor Sessizlik hakim Teknik adam konusunda alınan bir karar yok

bunlar tudoru yollar

valla yollayacaklar tudoru galiba.
Terimi getirip,Taraftarla arasini duzeltip tekrar aday olur bu kararla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt