Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DFuBwDsXgAAOv30.jpg

Terimi sevmiyorum ama, Tudor'dan 10 kat iyi hocadirm
Bence daha fazla 1000 kat falan desek daha doğru olur.

Yerin dibine soktuğumuz Riekerink bile Tudor dan kat kat daha iyi hoca. Nefret ettiğim Hamza bile Tudoru donunda sallar.

sent via GSC

Terimi sevmiyorum ama, Tudor'dan 10 kat iyi hocadirm
Bence daha fazla 1000 kat falan desek daha uygun olur.

Yerin dibine soktuğumuz Riekerink bile Tudor dan kat kat daha iyi hoca. Hatta nefret ettiğim Hamza bile Tudor dan iyi düşün yani.

sent via GSC

Aysal andavallik yapıp Ali dürüst Apdulrahim terimi göndermeseydi şimdi neler konuşuyor oluyorduk
Tinerciler bile konusur hale geldik
Dursun gibi vizyonsuz biri başımıza bela oldu

FT dursunun yaninda calismaz calismamali.

Biraz dinlensin. Ona da iyi gelir.

Mayista yeni baskan adayi ile anlassin. O baskan adayi yaninda AA ve Ali Durust ile kadroyu olustursunlar.

Dursunun oldugu yerde FT rahmetli Canaydinin yanindaki FT gibi olur. Gerek yok hem biraz dinlensin.

[h=3]Galatasaraylı Yönetici Can Topsakal, Mircea Lucescu seferi öncesi beIN SPORTS'a konuştu[/h]Mircea Lucescu için Romanya’ya giden Can Topsakal beIN SPORTS’a Lucescu ile ilgili açıklamalarda bulundu:
“ÜST AKIL OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ”
“Lucesccu ismi doğru. Üst akıl olarak almak istiyoruz. Ön görüşme için gidiyorum. Anlaşamaya varırsak başkanımız görüşecek. Ben de ilk görüşmeyi yapmaya gidiyorum.”
“GENİŞ YETKİLERİ OLACAK”
“Lucescu, tüm futboldan sorumlu işlerden görevli olacak. Belki Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu’na da alacağız. Geniş yetkileri olacak. Elimizdeki oyuncuları göstereceğiz. O da gerekli uyarıları yapacak.”

Galatasaray'ın anlaştığı Mert Günok'un bu akşam sözleşme imzalaması, Feghouli'nin ise yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (beIN SPORTS)

bi haber okudum West Ham'dan Sofiane Feghouli ile ilgileniyormusuz.
bir de Manchester City'den Fernando.

Ikisi de cok iyi oyuncular, tam da ihtiyacimiz olan bolgelere, kolay transferler degil elbet ancak iyi bir projeyle gidilirse olmayacak is degil. Hayatta hersey mumkun. Impossible is nothing.

günaydın
harbi harbi bu gökçek denen zırta para kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz?
ulan 6.5 vermişsin 7.5 da verirsin bu paralara daha iyileri bulunur ve kesin de vardır özellikle Fransa liginde...
nedir bu ndiaye sevdası.
yani bir transfer döneminde illa bir anadolu takımından kazık yemek zorundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt