- 13 Şubat 2009
- 27.782
- 25.263
- 3.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Lucescuyu getirirse milli takımda tek aday Şenol olur. Aslında derin düşününce Lucescu yada Terim kim gelirse bize çok büyük avantaj sağlar
Feghouli, tabiri caizse bugün yarın İstanbul'a gelecek. (beIN SPORTS) https://twitter.com/Aslanews/status/890524682017017857/photo/1
Kazandigin paraya tukureyim feg
Yok Gomis ve Belhanda gibi olacak benceFeghouli 2. Lass vakası olmaz inş
quakerboy'dan haberler var
ft için başta mehmet özbek olmak üzere ciddi bir muhalefet var o yüzden lucescu'ya odaklı yönetim
imbula işinde bir şey dönmüş de sonra uzun uzun anlatırım diyip kapatmış mevzuyu olmuyor.
fernando işinde oyuncuyla sorun yok, kulüple pazarlık devam ediyor olacak gibi
feghouli bitmiş zaten sıkıntı yok.
badou için osmalı satmaya niyetli değilmiş ancak bazı telefonlar vs gelmiş gitmiş osmanlı bir anda ılımlı hale gelmiş, olma ihtimali mevcut.
denayer, bonservisi ile alınması güç, transfer dönemi sonu beklenip kiralanabilirmiş.
Her geçen gün Sneijder olayından sonra gıcık olduğum Tudor sempatik geliyor dönen kepazeliği görünce
Bizim maaşı veremezler. Onlarda maddi konularda sıkıntılıValencia Fernando ya talip olmuş. Bunlar transfer yapamayacak
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hazırlık Maçları;
2011
️ İnter
️ Liverpool
️ Real Madrid
️ Benfica
2017
? Gyirmot
? Diosgyor
? Eskişehirspor
? Akhisar Belediyespor
Kepazeliği çeviren ismi geçenler değil yalnız. Bizzat yönetim. 8 kişi kalmış zaten doğru düzgün bir yönetim de yok.
Bir taraf Terim gelirse geri hizmete gideriz diye apar topar Lucescu ismini atıyor ki, Terim 2. sırada görüşülürse reddeder diye.
Lucescu zaten bir şekilde olmaz. Tudor ile devam edersek 5. hafta tek galibiyet ile lige havlu atarız iyice kaos olur. Erken seçimi tetikleyecekse o olsun derim de liseliler Dursun'u acayip koruyor.
Hazırlık Maçları;
2011
️ İnter
️ Liverpool
️ Real Madrid
️ Benfica
2017
Gyirmot
Diosgyor
Eskişehirspor
Akhisar Belediyespor