Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quakerboy'dan haberler var

ft için başta mehmet özbek olmak üzere ciddi bir muhalefet var o yüzden lucescu'ya odaklı yönetim

imbula işinde bir şey dönmüş de sonra uzun uzun anlatırım diyip kapatmış mevzuyu olmuyor.

fernando işinde oyuncuyla sorun yok, kulüple pazarlık devam ediyor olacak gibi

feghouli bitmiş zaten sıkıntı yok.

badou için osmalı satmaya niyetli değilmiş ancak bazı telefonlar vs gelmiş gitmiş osmanlı bir anda ılımlı hale gelmiş, olma ihtimali mevcut.

denayer, bonservisi ile alınması güç, transfer dönemi sonu beklenip kiralanabilirmiş.

Şuraya bak futbolcudan çok td alıyoruz fatih terim tudor lucescu :D hepsini alalım 3 ü birden götürsün takımı

quakerboy'dan haberler var

ft için başta mehmet özbek olmak üzere ciddi bir muhalefet var o yüzden lucescu'ya odaklı yönetim

imbula işinde bir şey dönmüş de sonra uzun uzun anlatırım diyip kapatmış mevzuyu olmuyor.

fernando işinde oyuncuyla sorun yok, kulüple pazarlık devam ediyor olacak gibi

feghouli bitmiş zaten sıkıntı yok.

badou için osmalı satmaya niyetli değilmiş ancak bazı telefonlar vs gelmiş gitmiş osmanlı bir anda ılımlı hale gelmiş, olma ihtimali mevcut.

denayer, bonservisi ile alınması güç, transfer dönemi sonu beklenip kiralanabilirmiş.

Emre Saykal

sampiyonluk sozu verilmis

Gomis-Volkan(Garry)-Belhanda-Feghouli-Badou-Fernando-Linnes-Denayer-Maicon-Mariano-Muslera

Kafalardaki kadro bu anlaşılan. Ancak td belli değil. Dursun ve bir kaç kişi FT istiyor, Mehmet ve başka ekip Lucescu istiyor. Asıl kaos orada. İkisi de olmayıp Tudor da kalırsa bence sürpriz olmaz.

Genel tablo bu

Her geçen gün Sneijder olayından sonra gıcık olduğum Tudor sempatik geliyor dönen kepazeliği görünce

Kepazeliği çeviren ismi geçenler değil yalnız. Bizzat yönetim. 8 kişi kalmış zaten doğru düzgün bir yönetim de yok.

Bir taraf Terim gelirse geri hizmete gideriz diye apar topar Lucescu ismini atıyor ki, Terim 2. sırada görüşülürse reddeder diye.

Lucescu zaten bir şekilde olmaz. Tudor ile devam edersek 5. hafta tek galibiyet ile lige havlu atarız iyice kaos olur. Erken seçimi tetikleyecekse o olsun derim de liseliler Dursun'u acayip koruyor.

Kepazeliği çeviren ismi geçenler değil yalnız. Bizzat yönetim. 8 kişi kalmış zaten doğru düzgün bir yönetim de yok.

Bir taraf Terim gelirse geri hizmete gideriz diye apar topar Lucescu ismini atıyor ki, Terim 2. sırada görüşülürse reddeder diye.

Lucescu zaten bir şekilde olmaz. Tudor ile devam edersek 5. hafta tek galibiyet ile lige havlu atarız iyice kaos olur. Erken seçimi tetikleyecekse o olsun derim de liseliler Dursun'u acayip koruyor.

Sözde dünya kulübü olacak bu kulüp. Daha 2002 yılından bu yana Lucescu mu Terim mi tartışmasından çıkamamış bu kulüp mü dünya kulübü olacak?!

mmm.. canım ne çekiyor biliyor musun?

böyle yerçekimsiz ortamda teknik direktör Fatih Terim olsun , Abuda kalkmışken Sportif direktör Lucescu göreyim , Tudor'da ayaklarıma masaj yapsın istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt