Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoğlu: "Emre Utkucan ile ben transferlere karşı çıktık, 'Böyle transfer olmaz' dedik ama Mehmet Özbek'in oğlu bize karşı çıktı."

Nazifoğlu: "Emre Utkucan ile ben transferlere karşı çıktık, 'Böyle transfer olmaz' dedik ama Mehmet Özbek'in oğlu bize karşı çıktı."
Ağzına çarpamadınız mı veledin ?

C6StjXEWUAEEvPG.jpg:large

Izlemediğin topçuya bok atmak çomarlıktır genç kardeşim

Bajiç yetenekli topçu
Küçük düşünüyorsun küçük. Senelerdir Anadolu'da girmeyen kazık kalmamış hala akıllanmadınız değil mi. Şu Anadolu'da oynamakla, büyük takımda oynamanın farkını hala mı kavramadınız.

Yok yeminle ya, akıllanmazsınız. Bunu anlamanız için daha kaç tane şemsiye girmesi lazım onu anlamıyorum ben... Donk'a, Tarık'a da aynısı demişti senin tipler...

Mehmet özbekin kariyeri : idaadan arada sırada para kazanıp bak baba amca ben futbol dan para kazanıyorum...

D. Özbek m. Özbek : vay aslanım sen bizim momchimizsin.

Upgrade to Galatasaray transfer sorumlusu.

Olabilirmi böyle şey? Olamaz böyle sacmalik diyemiyorum.

Küçük düşünüyorsun küçük. Senelerdir Anadolu'da girmeyen kazık kalmamış hala akıllanmadınız değil mi. Şu Anadolu'da oynamakla, büyük takımda oynamanın farkını hala mı kavramadınız.

Yok yeminle ya, akıllanmazsınız. Bunu anlamanız için daha kaç tane şemsiye girmesi lazım onu anlamıyorum ben... Donk'a, Tarık'a da aynısı demişti senin tipler...

Genellemek yerine önce oyuncuyu analiz edin, araştırın, bilgi edinin.

Anadoludan kötü topçular çıktı, ama iyi topçular da cıktı. Grosicki gibi, Bakambu gibi, Zeegelaar gibi, Niasse gibi, Enes gibi.

Tarık Donklar da alındı evet ama daha önce kötü topçular alındı diye orada oynayan tüm oyuncuları çöp ilan etmek aptallıktır. Net aptallıktır

Son düzenleme:
Ouhhhhh FT Necati ile birlikte geliyor heralde. Necati yorumculugu birakmis. Yakinda görüsmek üzere filan yazmis

Anadoludan geldi diye bi oyuncuya hayvan muammeleside yapmamak lazim. Adamlar bodo glimt'ten getirmisler onuda. Hiç osmanliya gelmemiş olsa sadece orda ayni performansi gösterse baya isterdik mesela. Küçümsememek lazım. Ndiaye'yi,Tiago Pinto'yu falan izlerken boş oyuncu olmadiklarini anliyorsunuz zaten teknigiyle falan. Ama diğer sayılan vasat isimler öyle değildi.

Genellemek yerine önce oyuncuyu analiz edin, araştırın, bilgi edinin.

Anadoludan kötü topçular çıktı, ama iyi topçular da cıktı. Grosicki gibi, Bakambu gibi, Zeegelaar gibi, Niasse gibi.

Tarık Donklar da alındı evet ama daha önce kötü topçular alındı diye orada oynayan tüm oyuncuları çöp ilan etmek aptallıktır. Net aptallıktır
Bi ara geremi vardı gemçlerbiriğinde.
Adamı real madride gitmişti.

Ama karşı çıkan arkadaşları da hak vermek gerekir. Çok dilimiz yandı bu ligimizde ki Transferlerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt