Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
Nazifoğlu: "Emre Utkucan ile ben transferlere karşı çıktık, 'Böyle transfer olmaz' dedik ama Mehmet Özbek'in oğlu bize karşı çıktı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde bi Anadolu çomarı var onu beğeniyorsun ha...
Ağzına çarpamadınız mı veledin ?Nazifoğlu: "Emre Utkucan ile ben transferlere karşı çıktık, 'Böyle transfer olmaz' dedik ama Mehmet Özbek'in oğlu bize karşı çıktı."
Şükrü Küçük düşünme; büyük düşün !
Daha yıldız bir Oyuncu şart.
Chicarico, Negredo, J.Martinez gibi...
Her şey güzel olucak inşallah renktaş. Bugünler de geçer...
Bu Bajiç iyi mi okadar ?Chicharito Biliçspora transfer oldu Aref
Negredoyu da bjk istiyor
Bajiç yetenekli
Chicharito Biliçspora transfer oldu Aref
Negredoyu da bjk istiyor
Bajiç yetenekli
fatih terimin kavga ettiği adam ve aziz yıldırım
Ekli dosyayı görüntüle 17396
Bu mafya aziz her yerden çıkıyor. Dünyanın en pislik herifi bu
Küçük düşünüyorsun küçük. Senelerdir Anadolu'da girmeyen kazık kalmamış hala akıllanmadınız değil mi. Şu Anadolu'da oynamakla, büyük takımda oynamanın farkını hala mı kavramadınız.Izlemediğin topçuya bok atmak çomarlıktır genç kardeşim
Bajiç yetenekli topçu
Bu Bajiç iyi mi okadar ?
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Levent Nazifoğlu:"Mehmet Özbek her hafta gelip SNEİJDER'i gönderin,oynatmayın!" dedi.
(Radyospor)
Küçük düşünüyorsun küçük. Senelerdir Anadolu'da girmeyen kazık kalmamış hala akıllanmadınız değil mi. Şu Anadolu'da oynamakla, büyük takımda oynamanın farkını hala mı kavramadınız.
Yok yeminle ya, akıllanmazsınız. Bunu anlamanız için daha kaç tane şemsiye girmesi lazım onu anlamıyorum ben... Donk'a, Tarık'a da aynısı demişti senin tipler...
Nazifoğlu: "Emre Utkucan ile ben transferlere karşı çıktık, 'Böyle transfer olmaz' dedik ama Mehmet Özbek'in oğlu bize karşı çıktı."
Bi ara geremi vardı gemçlerbiriğinde.Genellemek yerine önce oyuncuyu analiz edin, araştırın, bilgi edinin.
Anadoludan kötü topçular çıktı, ama iyi topçular da cıktı. Grosicki gibi, Bakambu gibi, Zeegelaar gibi, Niasse gibi.
Tarık Donklar da alındı evet ama daha önce kötü topçular alındı diye orada oynayan tüm oyuncuları çöp ilan etmek aptallıktır. Net aptallıktır