Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maç programında bugün östersunds u gördükçe tudorla dursuna saydırdıkça saydırıyorum.

Siz doluya yakalandiniz benim de gittigim yerde tren raylarinda sorun vardi 3 saat hic bir yere gidemedim lanet olasi kücücük bir kasabadan.

Muslera da gitmiş olsaydı gene hiçbişey olmazdı 3 5 taraftar floryaya gider yönetim istifa derdi dağılırdı diğer gün feghouli galatasarayda denirdi nevzat gibi paralı çomarlar gündeme 2 3 transfer ismi atardı sonra muslera unutulur giderdi.

İşte Terim - TFF olayının perde arkası! - Spor

Tahmin ettiğim gibi istifa değil kovulmuş, ilk işi de avukatlarını çağırmış yeşillikler için. Milli takım falan laf ebeliği yattığı yerden fantezilerle trilyonları aldı milli takımın başarısı ortada.

Bu adamın EGO'sunu milli takım ile Galatasaray dan başka hiç kimse çekmez. Bir tane bile takibi olmaz yurt dışından.

Faik e inanalım diyorsun yani? Hm ok
Tamamına inanmıyorum ama istifa etmediği aşikar ve dahası RTE gönderin demeden gönderemezler RTE kim gönderin dediğine de bu ülkede su içirmezler ha diyorsanız savaş açalım toplanalım siyasete karşı birlik olalım ben gelirim sonuna kadar destek olurum ama İMPARATOR gelir mi???

Ceng hafta içinde Feghouli biter diyordu Cengde kolpacı çıktı sanırım

Tamamına inanmıyorum ama istifa etmediği aşikar ve dahası RTE gönderin demeden gönderemezler RTE kim gönderin dediğine de bu ülkede su içirmezler ha diyorsanız savaş açalım toplanalım siyasete karşı birlik olalım ben gelirim sonuna kadar destek olurum ama İMPARATOR gelir mi???
Fatih hoca siyaset tarafından görevden alındı zaten. Spor bakanının ışık hızıyla yaptığı açıklaması da tesadüf değil bence.
Görevden alınması kadar doğal bir şey olamaz krbspcıyla yaşadığı olaydan sonra ve yaptığı basın toplantısından sonra. Milli takım hocası kim olursa olsun suç işleyip bunu yine yaparım diyemez.

Fatih hoca siyaset tarafından görevden alındı zaten. Spor bakanının ışık hızıyla yaptığı açıklaması da tesadüf değil bence.
Görevden alınması kadar doğal bir şey olamaz krbspcıyla yaşadığı olaydan sonra ve yaptığı basın toplantısından sonra. Milli takım hocası kim olursa olsun suç işleyip bunu yine yaparım diyemez.

Ama Galatasaray un hocası diyebilir diyosun. Kaldı ki siyaset yapmak istemiyorum ama yolsuzluğu kanıtlanmış bakanlara sahip çıktı bu iktidar, hayırlılar terörist ilan edildi Terim sadece mekan bastı diye mi yollayacak

ÖZEL.. Galatasaray Fernando için Manchester City ile 5 milyon 250 bin Euro'ya anlaştı..

nevzat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt