- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
Muslera kovulmadan gitmem demiş, seni kovanın alnını karışlarız alnını
öyle bir olayda çoğu taraftar twitter'da klavyesini karışlar ki en iyi örneği österaksdşalskdj maçı sonrası herkes görevde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera kovulmadan gitmem demiş, seni kovanın alnını karışlarız alnını
Sövelim miTrolleyen bu eleman
Faik e inanalım diyorsun yani? Hm okİşte Terim - TFF olayının perde arkası! - Spor
Tahmin ettiğim gibi istifa değil kovulmuş, ilk işi de avukatlarını çağırmış yeşillikler için. Milli takım falan laf ebeliği yattığı yerden fantezilerle trilyonları aldı milli takımın başarısı ortada.
Bu adamın EGO'sunu milli takım ile Galatasaray dan başka hiç kimse çekmez. Bir tane bile takibi olmaz yurt dışından.
Tamamına inanmıyorum ama istifa etmediği aşikar ve dahası RTE gönderin demeden gönderemezler RTE kim gönderin dediğine de bu ülkede su içirmezler ha diyorsanız savaş açalım toplanalım siyasete karşı birlik olalım ben gelirim sonuna kadar destek olurum ama İMPARATOR gelir mi???Faik e inanalım diyorsun yani? Hm ok
Hafta ici devam ediyorCeng hafta içinde Feghouli biter diyordu Cengde kolpacı çıktı sanırım
Hafta ici devam ediyor
Fatih hoca siyaset tarafından görevden alındı zaten. Spor bakanının ışık hızıyla yaptığı açıklaması da tesadüf değil bence.Tamamına inanmıyorum ama istifa etmediği aşikar ve dahası RTE gönderin demeden gönderemezler RTE kim gönderin dediğine de bu ülkede su içirmezler ha diyorsanız savaş açalım toplanalım siyasete karşı birlik olalım ben gelirim sonuna kadar destek olurum ama İMPARATOR gelir mi???
Fatih hoca siyaset tarafından görevden alındı zaten. Spor bakanının ışık hızıyla yaptığı açıklaması da tesadüf değil bence.
Görevden alınması kadar doğal bir şey olamaz krbspcıyla yaşadığı olaydan sonra ve yaptığı basın toplantısından sonra. Milli takım hocası kim olursa olsun suç işleyip bunu yine yaparım diyemez.