Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e44f10c5a3d4723d6541b7623d2a8a53.jpg

ben görmedim hakaret ettiğini ders aldı küfür hususunda muhtemelen toplama kampı ifadesi başını yaktı

Bilemiyorum silinmis bir alinti vardi. Toplama kampi yorumu daha duruyordu sanirim.

Resmen seviyesizlik, bunu gectim beyinsizlik. Ben Yahudi miyim yahu öyle sacma sapan birsey söylüyor. Hadi yahudi olsam bile kac Milyon insan ölmüs pisi pisine bir hic ugruna buna insanin biraz saygisi olur bunun sakasi mi yapilir yahu. Saka bile degil de neyse.

Laf soktugunu sanip aslinda ne kadar cocuk kafali oldugunu gösteriyor bize. Ama neyse ya uzatmaya gerek yok.

Dursun Özbek : "Bir gün Özhan (Canaydın) abi ile karşılaştık. "Ulan ne adamsın, kulübe beş kuruşluk faydan yok" dedi."
GS Dergisi - 2012

Bilemiyorum silinmis bir alinti vardi. Toplama kampi yorumu daha duruyordu sanirim.

Resmen seviyesizlik, bunu gectim beyinsizlik. Ben Yahudi miyim yahu öyle sacma sapan birsey söylüyor. Hadi yahudi olsam bile kac Milyon insan ölmüs pisi pisine bir hic ugruna buna insanin biraz saygisi olur bunun sakasi mi yapilir yahu. Saka bile degil de neyse.

Laf soktugunu sanip aslinda ne kadar cocuk kafali oldugunu gösteriyor bize. Ama neyse ya uzatmaya gerek yok.

bence ikinizinde sakin olması lazım şükrü biraz kinci peşine düşmüş senin sen uyma ona. toplama kampı ifadesi fiyasko eved uyarıcam kendisini

Beşiktaş 1-4 Las Palmas :asd22:

Eskişehir maçı fiyasko, neyden dolayı yayını vermiyorlar ?

eskiden arsenallerle real madridlerle hazırlık maçı yapıyorduk şimdi eskişehirlerle rizelerle. maçası yemiyor tabi hırdavatın rezil bi hoca olduğu nekadar geç ortaya çıkarsa onun için okadar kardır

Hazırlık maçları neyse de şu öfk'ya elenmek nasıl bi rezillik ben hala çözemedim

--------Muslera---------
Mariano---Maicon---Serdar---Transfer
------Fernando-----Selçuk-------
Feghouli------Badou--------Belhanda
-----------Gomis------------

Bu şekilde oynayacağımızı herkes biliyor değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt