Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Badou Fellainiden daha iyi oyuncu valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye'ye en başından beri geçmişte yediğimiz malum Anadolu kazıkları yüzünden sıcak bakmıyorum. Halen daha öyle, alınacaksa max 4 verilsin ama Fernando-Fellaini'de aşırı defansif olur.
Ndiaye EPL olayı da kolpa çıktı bu arada. Cidden alıcısı olsaydı alırlardı şu ana kadar. EPl takımları için 7-8 milyon euro büyük paralar değil.
Fellaini iğrenç bir futbolcu.
Mehmet Özbek gerçekten bu kadar her işe burnunu sokuyorsa Fatih Terim asla çalışmaz bu yönetimle....1 yıl dinlenir seneye yeni yönetimle gelir
Yıllardır izlerim mevkisi ne çözemedim. Ölene kadar da epld oynasa gözüme gelmez. Kazmanın bayrak taşıyanı ki bize hücum ağırlıklı biri lazım.O yüzden yıllardır epl'de oynuyor.Bu ndiayeyi 7 milyona filan alıcaksak o paraya şahsen fellainiyi tercih ederim ben hiç değilse satılabilir tekrar ndiaye donktan hallice bir adam
Yıllardır izlerim mevkisi ne çözemedim. Ölene kadar da epld oynasa gözüme gelmez. Kazmanın bayrak taşıyanı ki bize hücum ağırlıklı biri lazım.
yatmis..ndiaye gelmek üzere.fellaini dalgasını bırkaın
Sağlam kol yemişlerBeşiktaş, hazırlık maçlarında galibiyet alamadı.
3-3 Fortuna Sittard
2-3 Schalke 04
2-2 Valladolid
1-4 Las Palmas
yatmis..