Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan'ı alacaklarına Garry oynasın. İkisinde de beyin ve son vuruş yok. Tek yaptıkları topu aldıklarında dikine gidip kaybetmek veya kötü ortalamak. Bari ekstra yıllık ücretten kurtuluruz

fernandoyu aldıktan sonra fellaini kesinlikle olmaz fellaini defansif bir adam degil sürekli hücuma cıkıyor ama eski temposu hic yok

adam eli belinde dönüyor anca geriye

fernando nun yanına mutlaka dikine gidecek temposu bitmeyen birisi lazım o yüzden badu transferine karsı degilim ben

bu arada serdar ilk 11 çıkmış maça nihayet.ahmet calıgı bir an önce kovsunlar.

Hayrullah geldi mi ?

bence ikinizinde sakin olması lazım şükrü biraz kinci peşine düşmüş senin sen uyma ona. toplama kampı ifadesi fiyasko eved uyarıcam kendisini

Akilli olsun aga kendi sucu, Onur'a daha genc diye ona akilsiz falan diyemez. Kimse kimseye yasina bakarak laf sokamaz, diyen bosuna dememis akil yasta degil bastadir.

Ndiaye yerine 12134232 kez tercih ederim. En azından yıllardır EPL ve milli takım tecrübesi var. Ndiaye kim abi?

Ben nokta atisi istiyorum orasi icin. Yillardir aci cekiyoruz orta saha yok diye. Ben yine ve tekrardan orta saha eksikligi hisstemek istemiyorum.

Ben Fernando gelsin istiyorum, orta sahamizin defansif görevinin hakkindan tek basina bile gelebilir bizim kalitesiz lig de. Ha N'Diaye ye tamamen olumsuz bakmiyorum ben ama ben artik biktim Anadolu dan yapilan transferlere manyak para sacilmasina. Hem o paralari etmiyor oyuncular, hem o paranin birliginde getirdigi yükün altinda eziliyorlar hem de taraftarin beklentisi cok yüksek oluyor.

Badou kötü oyuncu degil ama 3-4 Milyon dan fazlasi resmen israftir, cok kopuk bir herif bence.

Ne alaka yahu? Ben mi aldım Belhanda'yı? Wesley'in gönderilmesini istemekle Belhanda'nın ne alakası var? Belhanda ile ilgili düşüncelerimi bilmiyorsan git oku, sapla samanı karıştırma. Hem sen Ndiaye ile Belhanda'yı bir mi tutuyorsun? Hala işiniz gücünüz olay çıkarmak. Olay kapandı gitti hala bir şeylerin peşindesiniz. Biraz yaşının adamı ol.

Fellaini'yi sırf Milli, EPL filan için istiyorsunya yaşının adamı olarak. Bu mantıkla Sneijder'in 45'e kadar kalması gerekirdi. Senin de bu mantıkla Sneijder'e o lafları etmemen gerekirdi.

lan belhanda golü nasıl attı bari onu söyleyin uzaktan mı vurdu çalım mı attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt