Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde oynayacak Kadro bu olacak herhalde.:

Ben umutluyum; Gayet sağlam bir takım. Bir tek sol taraf biraz aksıyor

6f1f5c467c7747d56fcc8a180bc88707.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Linnes olmasin rdas ya
Kaliteli bek lazim volkan ve garry'nin eksiklerini kapatacak kaliteli bi bek önemli

almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.

almanca kadar saçma bir dil hayatımda görmedim. süt isim diye milch'i büyük harfle yazıyorlar. "ç" yerine "tsch" kullanıyorlar fln. ayrıca bana her zaman bana ingilizce'nin, dağ versiyonu gibi gelmiştir. yani birisine ingilizce ana avrat sövünce bu almanca oluyor.

ex:

house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade

etc.

Fernando-Fellaini ancak 3-X-X gibi sistemlerde iş yapar.

Bir de Ndiaye kötü başlarsa,Selçuk'a anında verirler formayı sinsi şerefsize.Biraz isim bir oyuncu alınmalı oraya bana kalırsa.
Bir adet Odun saha ya çaksan

Belhanda - Fernando - Odun

O bile Selçuk dan daha kötü oynayamaz.

almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.

almanca kadar saçma bir dil hayatımda görmedim. süt isim diye milch'i büyük harfle yazıyorlar. "ç" yerine "tsch" kullanıyorlar fln. ayrıca bana her zaman bana ingilizce'nin, dağ versiyonu gibi gelmiştir. yani birisine ingilizce ana avrat sövünce bu almanca oluyor.

ex:

house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade

etc.
+1905

Gomis
Feghouli
Belhanda
Fernando
Garry

Skorer den ziyade daha çok assistci yapıları ön planda.
N'Diaye ikinci (gizli) forvet gibi iyi depar atıyor ilerde ve gol vuruşları iyi.
Bu tarz skorer bir Orta saha iyi olur.

Fernando - Defans
Belhanda - Oyun kurma / Pas
N'Diyae - Gola takım isim.

Golcü kimliği ağır basan orta saha oyuncular da şart...sürpriz goller atacak
..forvetin yükünü hafifletir vs..

a.witselle fellainiyi karıştırmayın fellaini ne defans mı yapıcaz tüm maç

ex:

house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade

etc.
Burda bi dur !

Almanca çok detaylı ve akademik bir dil.
Tabi konuşmasını bilene.

Garry VS Vs.Şen

Kimi tercih edersiniz.

ex:

house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade

etc.

Yok almanci degilim :)

Son düzenleme:
Serdar ve Şen demek;

Dandik Yedek kulübüne iki yabancı (Scout?) Koyma hakkı demek.

SUBS:
Selçuk
Eren
Tarık
Scout
Scout
Kaleci
Alt Yapı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt