- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
senın avatardakinin vucut cok guzelmiş abi.geçen game of thronesta gördük,kendimizden geçtik.
Abdest aldin mi ? dogru sole
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senın avatardakinin vucut cok guzelmiş abi.geçen game of thronesta gördük,kendimizden geçtik.
Linnes olmasin rdas yaLigde oynayacak Kadro bu olacak herhalde.:
Ben umutluyum; Gayet sağlam bir takım. Bir tek sol taraf biraz aksıyor
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.Ne oldu la ?
Linnes > Tarık > CaroleLinnes olmasin rdas ya
Kaliteli bek lazim volkan ve garry'nin eksiklerini kapatacak kaliteli bi bek önemli
Bir adet Odun saha ya çaksanBir de Ndiaye kötü başlarsa,Selçuk'a anında verirler formayı sinsi şerefsize.Biraz isim bir oyuncu alınmalı oraya bana kalırsa.
+1905almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.
almanca kadar saçma bir dil hayatımda görmedim. süt isim diye milch'i büyük harfle yazıyorlar. "ç" yerine "tsch" kullanıyorlar fln. ayrıca bana her zaman bana ingilizce'nin, dağ versiyonu gibi gelmiştir. yani birisine ingilizce ana avrat sövünce bu almanca oluyor.
ex:
house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade
etc.
Burda bi dur !almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.
almanca kadar saçma bir dil hayatımda görmedim. süt isim diye milch'i büyük harfle yazıyorlar. "ç" yerine "tsch" kullanıyorlar fln. ayrıca bana her zaman bana ingilizce'nin, dağ versiyonu gibi gelmiştir. yani birisine ingilizce ana avrat sövünce bu almanca oluyor.
ex:
house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade
etc.
almanca gibi cümlede bir kelimeye büyük harfle diğer kelimeye küçük harfle başlamışsın dikkatimi çekti.
ex:
house > haus
mouse > maus
chocolate > schokolade
etc.
aynen kardeşBurda bi dur !
Almanca çok detaylı ve akademik bir dil.
Tabi konuşmasını bilene.
volkan şenGarry VS Vs.Şen
Kimi tercih edersiniz.
Ev = Hausaynen kardeş
140 harf sınırı olan twitter'da sadece bir cümle yazabiliyorsunuz