Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis harika oynamış, umut buluttan sonra böyle performans görmemiştim. yani umutun iyi zamanları gibi. gomis takımiçin yararlı işler yapıyor ama onun eksikliğini tamamlayacak skorer ortasahalar şart. gary ve yasin ile olmaz. biz bunlarla bu sezon 40 golü geçemeyiz. acilen skorer iki kanat gerekir.

FLAŞ | GS Yöneticisi Alper Narman, Cenk Ergün'ün görevden alınması istedi. D.Özbek bu isteği değerlendirme kararı aldı. (Hürriyet)

şimdiye kadar yapılan 4 transfer de üst düzey oyuncu olunca Cenk Ergün'ü kovalım diye düşündüler herhalde

DFzASJIXYAUeTv9.jpg:large

Feguli ve Fernandoyu takımla beraber şu kampa ilk günden götürmeyenler utansın

FLAŞ | GS Yöneticisi Alper Narman, Cenk Ergün'ün görevden alınması istedi. D.Özbek bu isteği değerlendirme kararı aldı. (Hürriyet)

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile görüşen Alper Narman, " Cenk Ergün transfer görüşmeleri nedeniyle takımla çok fazla vakit geçiremiyor. Galatasaray takımı kampa gidiyor ama başında bir tane yönetici yok. Ben bu görevi üstlenmeye hazırım. Florya'da futbol takımı ile yakından ilgilenebilirim. Başkanım, ben bu görevi Ali Dürüst ya da Abdurrahim Albayrak'tan dahi daha iyi yaparım. Takımla beraber kampa gidebilirim" diyerek ilginç bir çıkışta bulundu.

Alper Narman'ın futbol şubesinde göreve gelme isteğine ise Başkan Dursun Özbek şimdilik sessiz kaldı

Galatasaray, transferlerinde sona gelinen Feghouli ve Fernando'nun gelecek hafta Avusturya kampına katılmasını planlıyor. (beIN SPORTS)
Sanki Hürriyet ve Meriç geliyor
Okadar çok bunlatili haberler geldi ki..
Seyimde değil ...

Yoksa çok kaliteli aramalar tabiki.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Fernando nın lakaplı bu ara " Ahtapot

cenk ergün kalmasi lazim seviyorum adami. Ünal zamanindan kalan tek vizyonlu isim

Gomis napmış ya...
Umarım hazır olmadığı için bu performansı gösterdi.

Çok hantal bir görüntü vermiş...
Onları atacaksın kardeş.

Finishing çok önemli.

Son düzenleme:
Yöneticiler, 'Terim gelirse takım toparlanır, Mayıs ayındaki seçimi de kazanabiliriz' sözleriyle başkanı ikna etmeye çalışıyor. (HaberTürk)

her yazdığımızın espri olarak
algılanması gerekmiyor.

hee opere oldum , amygdala'mı aldırdım.

Ben o yorumu fernando konusundaki çöp olayı için yazmıştım... Geçmiş olsun bu arada. Üzüldüm... Duygusal çöküntüye uğramazsın inşallah...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt