Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.741
- 484
- 1.548
Cenk Ergün bu mal yönetime fazla zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oda pitbull olur şimdiFernando nın lakaplı bu ara " Ahtapot
GSC App VIP Edition 1.0 ™
bir basın toplantısina bakilir :dOlmasın. Uğursuz geldi DeJong'a ve hep bir Melo bağlantısı olur.
Ahtapot olsun işte. "Octupus"
YouTube
GSC App VIP Edition 1.0 ™
N'DİAYE bunun için iyi bir seçim olabilirgomis harika oynamış, umut buluttan sonra böyle performans görmemiştim. yani umutun iyi zamanları gibi. gomis takımiçin yararlı işler yapıyor ama onun eksikliğini tamamlayacak skorer ortasahalar şart. gary ve yasin ile olmaz. biz bunlarla bu sezon 40 golü geçemeyiz. acilen skorer iki kanat gerekir.
Ben o yorumu fernando konusundaki çöp olayı için yazmıştım... Geçmiş olsun bu arada. Üzüldüm... Duygusal çöküntüye uğramazsın inşallah...
Sebep ve kim bu Narman?FLAŞ | GS Yöneticisi Alper Narman, Cenk Ergün'ün görevden alınması istedi. D.Özbek bu isteği değerlendirme kararı aldı. (Hürriyet)
Yöneticiler, 'Terim gelirse takım toparlanır, Mayıs ayındaki seçimi de kazanabiliriz' sözleriyle başkanı ikna etmeye çalışıyor. (HaberTürk)
kendi gecmek istiyormuş başaSebep ve kim bu Narman?
komisyon alamadım diye mi ağlıyor?
evet okudum , böyle sığırca bir açıklama olamaz.Galatasaray'da göreve talip olunmaz görev layık olana verilir.kendi gecmek istiyormuş başa
onuda almasınlar bu adamların varlığı zarar verirCenk ergün transfer işlerinde devam edecek sadece floryadaki görevini almak istiyorlar
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi