Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye yi Fellainiye tercih edenler ne içiyorlarsa aynısından bende istiyorum kafalar süper valla. Yok çok defansifmis yok bilmem neymiş açın istatistiğine bakın 2 futbolcunun hangisi daha çok asist yapmış ve gol atmış.

Fatih Terim ismi çok yıprandı, çevremde futbolla hiç ilgisi olmayan kişiler bile tiksintiyle bahsediyor. En iyisi -hastalığı yoksa- Lucescu'yu Tudor'un üstünde bir göreve getirmek. Akıllı adamsa 2-3 sene ondan öğreneceğini öğrenir, hem kendine faydası olur hem bize. Gördüğüm en tezat transfer sezonunu yaşıyoruz. Bi tarafta Sneijder ve Östersund faciaları, bi tarafta doğru mevkilere doğru isimlerin peşinde koşuyoruz. Usta işi bi transfer listesi var kim yaptıysa ama yine de #DURSUNÖZBEKİSTİFA. 2 senede bize çektirdiğin ızdırabı telafi edecek isim yok futbol piyasasında.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun:N'diaye için İngiltere'den teklif aldık.10 milyon euro istedik,yarın haber bekliyoruz.

beINsports

Ünlü düşünür nur yerlitaşın deyimiyle

images.webp

fellaini ve ndiaye nasıl alternatif oluyor, ikiside farklı stilde oyuncular ama fellaini ndiayeyi donunda sallar bi kere.
fernando fellaini ikilisi ile süperligde ortasahada tüm takımları ezeriz.

İngiltere'de top seviyede yıllardır oynayan bir adamla, TR liginde 1 yıl kaliteli futbol oynamış adamı karşılaştırıyoruz. Üstüne birde Ndiaye daha iyi diyebiliyoruz. İnsan gerçekten hayret ediyor. Bana kalırsa ikiside gelmesin..

Fellaini efsane olur. Ama ihtimal vermiyorum,kendimi N'diaye'ye hazırlıyorum.:D Fellaini'yi beğenmeyenler bence bir kere daha düşünmeliler.

Diaye fer feg birde sol bek gelirse bişeye benzeriz sonra rotasyon için bir kanat sinan giderse birde forvet gerekiyor al al bitmiyor.

Fellainin hücum anlamında Emre Belözoğluna yakın. feguli belhanda gomis bi tane de sol kanat aldıkmı hücum yükünü onlar çeker TSL için yeterli. Defans yükünü Fernando ile Fellaini çeker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt