Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bülent uygun ve osmanlispor ile ugrasmaya gerek yok

Ndiaye'den bağımsız olarak Fellaini'nin oyun tarzını sevmiyorum ben. Hantal, mevkisiz garip bir adam. Ndiaye kalite ve fiyat olarak tatmin etmiyor olabilir ama tarz olarak doğru isim. Başka biri olacaksa da o tarz biri olmalı.

10 milyon euro'ya Godfred Mensah alinabiliyor. Bir ise yarasalarda onu dusunseler keske.

Ndiaye topu alıp driplingle direk atağa çıkarır, fellaini ise topu basit kullanıp hücuma çıkarır 2 si zaten kıyaslanmaz çünkü 2 side farklı oyun yapısıyla oynuyorlar ikisinden biri olursa iyi olur :D

Fellaini yi istemeyenler cildirmis olmasiniz keşke haver doğru olsa fernardo fellahini onlerinde belhanda ayrıca fellahini demek maiconla beraber kafa golu yememek ve kornerden lig boyunca 10 gol atmak demek..paslarinin çok kötü olcagini düşünmüyorum bir melo gibi teknik değil ama 5 10 gol arasi rahat gol atar ....arkadaslar 7 milyon e çıkıyor ndiaye icin bu adam kim ki 7 mılyon e verecegiz yaşı 22 23 olsa neyse...bin kere fellahini

:/ :/

Son düzenleme:
Ndiaye topu alıp driplingle direk atağa çıkarır, fellaini ise topu basit kullanıp hücuma çıkarır 2 si zaten kıyaslanmaz çünkü 2 side farklı oyun yapısıyla oynuyorlar ikisinden biri olursa iyi olur :D
herkesin yanıldığı şey şu. ndiaye bunu tüm maç boyu yapıyor sanıyoruz. arada bunu a. potuk gibi yapıyor ama maçiçinde bazen çok savruk ve pas hatası yapıyor. fellaini ise 90 dakika ne oynadığı oynayacağı belli olan istikrarlı ve güvenilir bir oyuncu. belki biraz ağır görünür ama melo da ağır oyuncuydu. fakat fiziği ve zekası ile tüm rakiplerini ezerdi. fellainide işte böyle bir oyuncu. ortasahada rakipleri ezer bu adam.

Antuda 66YozgatFB diye biri seni anmış. Gerizekalı falan demiş

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 28.07.2017 21:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bu arada bu gs******da bana birisi yazmis sergen zeren diye bir geri zekali. Lan biz iki sene önce daha top oynamayi bilen bir feghouli´yi istiyorduk. Ki o seneden 1 mi 2 sene önce cok iyidi ve yavas yavas performansi düsmeye baslamisti. Ingiltere de ise daha da kötüye gitti. Su an bize gelsin istemem bile.

Fernando da keza öyle. Ön libero´dan bikmissiz zaten. Onlar icin gerekli ve dogru hamle.

----

Biz kjaer´den gelen parayi lucas lima ve forvete yatiralim da gerisi ne yapiyorsa yapsin. Ben Arfa da olursa olur [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sergen Zeren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt