Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav he he hayriBajici kaptirirsak dizimizi doveriz
NABER ocakyav he he hayri
en son tudor'a boyle romantizm yapiyordunuz, sonuc ortada.
Kjaer gitti, Ben Arfa Geliyor! #24sporgecesi
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mutsuzum renkdas, daha tatile cikamadik, senden naberNABER ocak
İyi bende modluga basvurmussun seni güvenlik soruşturmasına almıslar 1 hafta kontrol edecekler benden duy ıstedımMutsuzum renkdas, daha tatile cikamadik, senden naber
Fellaini iyi futbolcu ama Arda'yı sakatladığından beri sevmem.
Beni almazlarİyi bende modluga basvurmussun seni güvenlik soruşturmasına almıslar 1 hafta kontrol edecekler benden duy ıstedım
yav he he hayri
en son tudor'a boyle romantizm yapiyordunuz, sonuc ortada.
herkesin yanıldığı şey şu. ndiaye bunu tüm maç boyu yapıyor sanıyoruz. arada bunu a. potuk gibi yapıyor ama maçiçinde bazen çok savruk ve pas hatası yapıyor. fellaini ise 90 dakika ne oynadığı oynayacağı belli olan istikrarlı ve güvenilir bir oyuncu. belki biraz ağır görünür ama melo da ağır oyuncuydu. fakat fiziği ve zekası ile tüm rakiplerini ezerdi. fellainide işte böyle bir oyuncu. ortasahada rakipleri ezer bu adam.Ndiaye topu alıp driplingle direk atağa çıkarır, fellaini ise topu basit kullanıp hücuma çıkarır 2 si zaten kıyaslanmaz çünkü 2 side farklı oyun yapısıyla oynuyorlar ikisinden biri olursa iyi olur![]()