Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz taraftara oynamayı sever, Kjaer'in parasını Arfa'ya yatırabilir. Umarım tek onu alıp sol bek ve forvet almazlar.

Bülent uygunun fiyat yükseltmek için yayına bağlandığı çok belli, ingiltereden hiç bir klüp o paraları vermez ndiaye için. Neyse 6 milyon euroya bile bayram ediyolardır ama ne kadar koparırsak kar diyolar bence.Bu transferde sevineceğim tek nokta selçuğun artık yedeğe çekilecek olması.

Osmanlıspor TD Bülent Uygun: Başkanımızın net tavrı var 10 milyon €'yu getiren Ndiaye'yi alır.Yarın da İngiliz takımlarından teklif gelecek.

Twitter

Bülent Uygun: Galatasaray Ndiaye için 6 milyon euro+oyuncu teklif etti. Biz 10 milyon euro istiyoruz. Son görüşme yarın.(@24sporgecesi )

Aziz taraftara oynamayı sever, Kjaer'in parasını Arfa'ya yatırabilir. Umarım tek onu alıp sol bek ve forvet almazlar.
O mallarında bence bizde olduğu gibi çift yönlü orta saha eksiklikleri var

Ama tek sorunlarının 10 numara olduğunu falan sanıyorlar

Onlarda aynı bizim gibi topu ileriye taşıyana kadar mevsim değişiyor.

Çift yönlü bir orta saha almadıkları sürece ne yaparlarsa yapsınlar boşa gidecek

Bu eksiklerini görememeleri çok iyi :)

Alsın o zaman EPL takımları abi. O parayı veriyorlarsa alsınlar. Görelim bakalım kim o EPL takımları

herkesin yanıldığı şey şu. ndiaye bunu tüm maç boyu yapıyor sanıyoruz. arada bunu a. potuk gibi yapıyor ama maçiçinde bazen çok savruk ve pas hatası yapıyor. fellaini ise 90 dakika ne oynadığı oynayacağı belli olan istikrarlı ve güvenilir bir oyuncu. belki biraz ağır görünür ama melo da ağır oyuncuydu. fakat fiziği ve zekası ile tüm rakiplerini ezerdi. fellainide işte böyle bir oyuncu. ortasahada rakipleri ezer bu adam.

ben şahsen 2 oyuncuyuda 90 dk izledigim icin biliyorum özellikle fellaini manyagını everton dönemlerinden beri biliyorum

evertondaki fellainieye sonuna kadar evet bu adam merkez ortasaha adamı acık ve net defansif degil

ben bu kıvrıcgın kaderini selcuga benzetiyorum zaman icinde köreldi cünkü temposu resmen yok oldu eli belinde dönüyor anca

bizim ligte is yaparmı,anasını bile aglatır fakat sen fernando gibi üstdüzey bir ön libero alıyorsan onun yanına kosan dripling yapan alan kat eden bir adam alman sart

elbetteki olması gereken adam ndiayey degil imbula hatta lemina asamoah tarzı bir adam ama bunlar olmuyorsa

fernando nun yanında fellaini olursa cok söveriz cünkü adamın temposu yok artık cok bariz sırıtıyor ortasahada

Umarim bizimkiler 7 milyona kadar cikmaz ve Badou premier lige gider

Badou iyi oyuncu fakat 6-7 milyon degmez, Fernando'nun yanina genc bir afrikali b2b alinmali/kiralanmali

Bülente 5 üstü senin demişler belliki sanane lan parasından deyyus nerde görülmüş hocanın transfer de para konuştuğu şikeci şfsz.

fenerli tanıdıgın herkes inanılmaz sövüyor yönetime kjaeri sattılar diye takımın belkide en kritik bölgesindeki adamı sattılar diye

Cuma namazları çıkışlarında dilencilik yapan bir kadın var. Bir iki lira verdin mi kabul etmiyor. İlla 10 lira olacak. Zaten suratında meymenet yok. Bülent Uygun'un açıklamasını görüncede ona benzettim. Şerefsiz şikeci. Al N'diaye'yi de üstüne otur p...nk

O mallarında bence bizde olduğu gibi çift yönlü orta saha eksiklikleri var

Ama tek sorunlarının 10 numara olduğunu falan sanıyorlar

Onlarda aynı bizim gibi topu ileriye taşıyana kadar mevsim değişiyor.

Çift yönlü bir orta saha almadıkları sürece ne yaparlarsa yapsınlar boşa gidecek

Bu eksiklerini görememeleri çok iyi :)

Şu an ofansif orta saha, forvet, sol bek ve Kjaer'in gitmesi durumunda stoper eksiklikleri var bence. Gidipte gelen parayı taraftar istiyor diye 1 oyuncusa kullanmak büyük enayilik olur. Kalede kaleci yok zaten o ayrı bir mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt