Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün fernando feghouli transferleri nejat'a gelsin falan yazinca millet gercekten geldiler sanmistim. Klasik 40 gündür süregelen haberlermiş meğerse. Kandırmayın insanları

Feghouli ve Fernandoda açıklanınca Champ olma yolunda birkaç engel kalacak sadece

Düzden kastım defansif yenileri yüksek ofansa katkısı az bu adamların fenevin düştüğü duruma düşeriz 0-0 biter maçlar

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fellaini hücuma sık sık katılan bir merkez, gömülü defans degil. fernando ise evet tam sigorta.

+belhanda var.

yani fellaini nin maliyetlerine n'diaye alınırsa bence hata yapılır. dedigim gibi oyun zekası-deneyim-teknik ve top kontroli/top saklama asla fellaini seviyesinde degil.

Bir anda her şey lehimize dönebilir melo fernando feghouli Fatih Terim Gelirse toplu kuş katliamı yakındır

Galatasaray düsmanlarini öldürecegiz merak etmeyin

Gelecek sezon dursun olmayacak ozaman görecegim ben aramizdaki Galatasaray düsmanlarini

Terim donemi kapandi cunku artik yabanci siniri yok
Terim ancak yerli oyunculari gaza getirir, Pirlo kitabinda yazmis, bir taktik yazardi tahtaya kimse birsey anlamazdi, sonra bagirmaya baslardi aslansiniz kaplansiniz hadi aslanlrim diye :D

Lucescu da yaslanmis artik, ancak sportif direktor degil de danisman falan gibi olmali

Tudor'a takim kuruluyor, en az 1 sezon sabredilmeli, agresif bir oyun oynatacagi kesin

Transferlerde de Feghouli Fernando kesin gibi goruluyor ama resmi aciklama olmadan inanamiyorum

Bunlar olursa ilk oncelik solbek, ardindan bir orta saha daha olmali
Sonrakiler de sol stoper ve sol acik

Feg Fern olmazsa ise ilk oncelik on libero ardindan solbek olmali, ardindan ortasaha ve sag acik olmali

Feghouli ve Fernandoda açıklanınca Champ olma yolunda birkaç engel kalacak sadece

mehmet-ozbek-istifa-etti-haberi-yalanlandi-9600669_6371_o.webp 426038.webp tudor-14-5.webp ?

Alınabilecek yerli futbolcular:

-Bilal Başaçıkoğlu
-Ferdi Kadıoğlu
-Mustafa Saymak
-Levin Öztunalı
-Kenan Karaman
-Levent Ayçiçek
-Suat Serdar
-Gökhan Gül
-Yusuf Acer
-Salih Özcan
-Emre Taşdemir
-Sinan Kurt

Şu yukarıda yazdığım isimlerden 2-3 tanesini uygun maliyetle takıma kazandırabiliriz.Elimizdeki Selçuk,Sinan ve Yasin'i paketleyip böyle futbolcuları kadromuza katabiliriz.Bir de U17 takımımızdaki futbolcuları da A takıma entegre edebilirsek yerli futbolcu ihtiyacımız kalmaz.

Son düzenleme:
Terim donemi kapandi cunku artik yabanci siniri yok
Terim ancak yerli oyunculari gaza getirir, Pirlo kitabinda yazmis, bir taktik yazardi tahtaya kimse birsey anlamazdi, sonra bagirmaya baslardi aslansiniz kaplansiniz hadi aslanlrim diye :D

Lucescu da yaslanmis artik, ancak sportif direktor degil de danisman falan gibi olmali

Tudor'a takim kuruluyor, en az 1 sezon sabredilmeli, agresif bir oyun oynatacagi kesin

Transferlerde de Feghouli Fernando kesin gibi goruluyor ama resmi aciklama olmadan inanamiyorum

Bunlar olursa ilk oncelik solbek, ardindan bir orta saha daha olmali
Sonrakiler de sol stoper ve sol acik

Feg Fern olmazsa ise ilk oncelik on libero ardindan solbek olmali, ardindan ortasaha ve sag acik olmali

Sen hangi gezegende yaşıyorsun acaba merak ettim tudor ocaktan beri takımın başında düzgün bir maçı yok onu geçtim hangi sistem oynattığını yada oynatacağına dair belirli bir taktik yok saldım çayıra mevlam kayıra eğer tudor ile sezona girilirse 3 maç sonra kovulur.

Alınabilecek yerli futbolcular:

-Bilal Başaçıkoğlu
-Ferdi Kadıoğlu
-Mustafa Saymak
-Levin Öztunalı
-Kenan Karaman
-Levent Ayçiçek
-Suat Serdar
-Gökhan Gül
-Yusuf Acer
-Salih Özcan
-Emre Taşdemir
-Sinan Kurt

Şu yukarıda yazdığım isimlerden 2-3 tanesini uygun maliyetle takıma kazandırabiliriz.Elimizdeki Selçuk,Sinan ve Yasin'i paketleyip böyle futbolcuları kadromuza katabiliriz.Bir de U17 takımımızdaki futbolcuları da A takıma entegre edebilirsek yerli futbolcu ihtiyacımız kalmaz.

Bilal emre sinan süper yetenek

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan ne kadar yüzsüz bi Başkan geldi başımıza yaaa ulan okadar azardan sonra bırak istifa etmeyi intihar ederim....

Tarih sizi affetmeyecek Gakatasaray düsmanları ya...

Melo boşta..
imparator boşta...
Avrupaya daha ilk macta veda etmisiz..
Ortasahan yok..
Solbek yok...
Sagacik yok..

Tengri cezanızı versin Özbek kardesler ya...

Adamların sırtı siyasete dayanıyor belliki rivadan sonra satilacak.yerler var ihale büyük

Gitmez bu asalaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt