Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav he he Babel çok iyi süper. Atiba gelmiş 3837 yaşına fernando ile fark azmış.
Oğuzhanı filan gördük geçen sene bizim maçlarda kim daha iyi oynadı selçuk mu oğuzhan mı ?

Dandik Gökhan Gönül ile Mariano nun kıyaslanması futbola hakaret. Keza Serdar ile Tosic de aynı şekilde.

Pili bitmiş Q7 ile Feghouli kıyaslanmamalı bile.

Şu yazı nereden tutsan elinde kalır kusura bakma.

Atiba 3837 olması kötü oyuncu yapmaz bu 1 . Babel Yasin ve Garry ile top diye oynar bu 2. Gökhan Gönül Tarık Çamdal mı ? Ordaki kıyas şu. Mesela sen Carole ile oynıcaksın.Carole bomboş bir oyuncu.Gökhan bomboş bir oyuncu mu ? Serdar Aziz'le Tosic'in farkı çok fazla mı ?

Atiba PL'de ayakta kalabilirmide, yillarca PL'de oynamis Fernando ile kiyasliyorsunuz, saka gibisiniz gercekten.

Abi siz anlamıyorsunuz sanırım ya.Senin mantığına göre yıllarca Real'de oynamış Pepe ile Porto'dan Sao Paulo'ya dönmüş Maicon da kıyaslanmaz ? Hayal görmeyin diyorum ben kadromuz hala geride.

Atiba PL'de ayakta kalabilirmide, yillarca PL'de oynamis Fernando ile kiyasliyorsunuz, saka gibisiniz gercekten.

selcuk-de jong-tolga gibi adamların oldugu ortamda atiba milletin gözünde yaya toure gibi biri oldu.

fernando, fellaini.. süper ligde ellerine su dökebilecek merkez yok. biri manu diğeri city nin as merkezi.

Tesadüflere inanır mısın? @Galatasaray

Son Şampiyon oldukları için ; Bjk'ya göre : Talisca > Belhanda Ancak seviye farkı ne çok ne az , Feghouli > Q7 Ancak seviye farkı ne çok ne az. Gomis = Negredo(bu ayarda bir adam gelecektir) , Babel > Yasin/Garry Seviye farkı çok. Hücumda öndeler. Oğuzhan > Selçuk Seviye farkı çok. Ancak buraya bir adam gelirse öne geçeriz. Fernando > Atiba Seviye farkı ne çok ne az. Orta Saha bizimda alacağımız 8 numaraya göre öne geçebiliriz. Mariano > GG Seviye farkı ne çok ne az. Caner/Adriano > Carole/Linnes Seviye farkı çok. Pepe > Maicon seviye farkı ne çok ne az. Serdar Aziz > Tosic Seviye farkı ne çok ne az. Defans eşit gibi alacakları stoperle bizi geçebilirler (Buraya adam alacaklardır.) Muslera > Fabri. Seviye farkı çok. Kalede çok öndeyiz. + BJK 2 oturmuş bir kadro. Hayal görmeyin diyorum. Fark yaratıcaksak 8 numara sol ön ve sol bek şart hatta iyi bunlar da çok iyi isimler olmalı. He şimdi bana kuş falan demeyin gerçekler bu şekilde.
Genç kartal üyemiz bjk forumlarında havalar nasıl

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk oyuncu almak her açıdan zarar yav. Yabancı en azından gitmek için çaba sarfeder, bir şekilde gönderirsin ama Tarık, Olcan gibi yerliler vampir gibi yapışıp kalıyor para koparmak için.

forzabesiktas forumlarından gscimbom forumlarına gelen kardeslerimizin sayısı arttı nedense.......

33 yaşında ki Sneijder gitti diye ağlayanlar, 34 yaşında ki Melo'yu dede yaptı. :asd:

Mahmut Uslu: "Kjaer'le ilgili görüşmeler devam ediyor, şu an kesinleşmiş bir şey yok. Sow ise gelmek istiyor ama kulübü bırakmıyor."
Uslu: "Van Persie, bu hafta döner. Çıkan transfer haberleri yalan. Yıllık maaşını ve bonservisini ödeyebileceklerse bizim için sorun yok."
Uslu: "Basın aynı mevkiye 2 oyuncu yazıyor. Lucas Lima, yıl başına kadar kulübüne bağlı. Ben Arfa'nın kulübünden 7 milyon euro alacağı var."
Uslu: "Ben Arfa, PSG'ye 'O parayı ver, ben başka takıma giderim' diyor. Nerede oynatacağım derken yeni oyuncuları bir görelim demek istedim"
Uslu: "Emre Mor hazırlık maçlarında gol atıyor, bırakmazlar herhalde. Oralardan oyuncu almak kolay değil. Ajax'a falan kiralıyorlar genelde"

:asd22:

Seyirci cekmek icin güzel bi fikir olabilir TÜRK Ligi icin.

Cocuklar yerine seksi mankenler :D

YouTube

20664.png
Ozan Tufan bunu begendi

Son düzenleme:
30 TEMMUZ'UN ŞAFAĞINDA DOĞU'YA BAKIN !

200_s.gif

TUDOR'UN ASKERLERİ ONU YALNIZ BIRAKMAYACAK !

qWpaM3.png

Mahmut Uslu: "Kjaer'le ilgili görüşmeler devam ediyor, şu an kesinleşmiş bir şey yok. Sow ise gelmek istiyor ama kulübü bırakmıyor."
Uslu: "Van Persie, bu hafta döner. Çıkan transfer haberleri yalan. Yıllık maaşını ve bonservisini ödeyebileceklerse bizim için sorun yok."
Uslu: "Basın aynı mevkiye 2 oyuncu yazıyor. Lucas Lima, yıl başına kadar kulübüne bağlı. Ben Arfa'nın kulübünden 7 milyon euro alacağı var."
Uslu: "Ben Arfa, PSG'ye 'O parayı ver, ben başka takıma giderim' diyor. Nerede oynatacağım derken yeni oyuncuları bir görelim demek istedim"
Uslu: "Emre Mor hazırlık maçlarında gol atıyor, bırakmazlar herhalde. Oralardan oyuncu almak kolay değil. Ajax'a falan kiralıyorlar genelde"

:asd22:
Ahahaha bu mamuta tav oluyordum kuşlar pert beter olsunlar

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Onur Adıbelli[/TD]
[TD="class: alt1"]28.07.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]düzenli olarak forumu çocuk bahçesine çevirmek, sürekli ve defalarca bilinçli provokasyon, hakaret, konuları trollemek vs...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şükrünün kanını yerde komamışlar ya la :( korkulur bu şükrüden Can BÜYÜK sıra sende olmasın üstad?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt