Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Göremedim bi türlü. Yarında maçı var laypzigin belli yarına saklıyordurBruma yedekte yokmu yav
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göremedim bi türlü. Yarında maçı var laypzigin belli yarına saklıyordurBruma yedekte yokmu yav
Mor Galasaraylı mıValla fener transfer etmek istiyor ama muzzi özcan imalı konuşmuştu biraz o röportajda sadece tahmin tabi benimki
Van persie diye sormadılar değil mi ben sorayim bari daha elano var var da varPremier Lig'den gelip kötü performans gösteren bir oyuncu hatırlamıyorum ben. Bize tabii ki başka takımlara değil.
Fellaini fark yaratır. Ndiaye için boşa paramız gider.

Bide selçuk'u ekle
Mor Galasaraylı mı
GSC App VIP Edition 1.0![]()
babası ailesi Galatasaray'lı.Kendisinin de eski sosyal medya mesajları vardı.Mor Galasaraylı mı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Rüya gibi bir kadro kurduk farkında mısınız? Bu kadro avrupada olmalıydı
GSC
İsim vermeden Cenk bu.Ben şöyle düşünüyorum. Kesin bir şeyler olmasa Cenk Ergün bu kadar açık konuşmazdı. Açık açık TRANSFERLER YAKIN MEŞALELERİ YAKIN demiş
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boy üstünlüğüne ne diyorsun?Takim Kuzey Avrupali eksikligini yasiyor, takima karakter gerekli. Dolduracaz araplari brezilyalilari takim olamiyacaz.