Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Şu nejati neden ceza vermiyorsunuz. Adam bariz başka takimli:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu nejati neden ceza vermiyorsunuz. Adam bariz başka takimli:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:
Ne zaman yazdi?Evren Göz Feghouli ve Fernando hayırlı olsun yazdı bu işin daha dönüşü yok bu adam resmiyete yaklaşmadan haber bile yapmaz çoğu zaman.
Ne zaman yazdi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Alıp ne yapacağızStili ayni demedim ki onunla ugrasana kadar bunu alabilirdik dedim. Keza fernando icin de dediklerim gecerli
Bu adamla N'Diaye'nin en ufak alakası yok.Bu adam bildiğin saf ön libero.Tolganın yerine alınacak adam bu Selçuk'un yerine değil
Beyler Malaga 1-0 öndeyken Cenk Göneni oyuna aldı 2-1 yenildi
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lucas Lima'yı ocak ayında transfer etmeyi ihtimaller arasına alan Fenerbahçe, Ben Arfa ile prensip anlaşmasına vardı. (beIN SPORTS)
Fernando yerine alsınlar birşey demem.N'Diaye yerine de daha genç ve aynı tarz birisini bulsunlar ona da yok demeyiz ama işte öyle bir isim geçmiyor.Zaten N'Diaye tarzında ama genç birisini bulman neredeyse imkansız.Çünkü öyle adamı sana kaptırmazlar.Çok düşük profilli bir ligden bulman lazım ki bu sefer de bu ligden adam mı alınır diyenler çıkacaktır illakiOrnek olarak soledim ndiaye veya fernando farketmez. Onlarin yerine daha genc oyuncular olabilirdi.