Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando haberini ilk nevzat verdi.süprizi de o açıklar herhalde.

@nevzatdindar

Sportif direktör Cenk Ergün müjdeleri tek tek verdi ama bir sürprizden bahsetti.. O önemli..

Kimsenin hayalini yıkmak istemem ama Riberynin olma ihtimali sıfır arkadaşlar. Bayern transferi kapattı ve buna rağmen kanat sıkıntısı çekiyor. Gnabry kiralandı. As oynayan Riberyyi göndermeleri söz konusu olmaz, hatta onunla rekabete girecek bir transfer daha şart deniliyordu.

Ben Arfaya gelirsek, yemin ederim şu adamın niye bu kadar şişirildiğine anlam veremiyorum. Inanılmaz yetenekli topcuydu, ama olmadı. En başarılı sezonu Nicete geçti ve Pariste yine çuvalladı. Bizim ligte fark yaratabilir ama Sneijder, Drogba görmüş takım neden bu ismi o kadar abartıyor, dünya yıldızı diye lanse ediyor anlamıyorum. Gerçi bu lige gelen herkes dünya yıldızı oluyor.

Sürpriz isim Arda veya Burak. Bana kalırsa ikiside sürpriz değil, kabus.

Evren Göz Feghouli ve Fernando hayırlı olsun yazdı bu işin daha dönüşü yok bu adam resmiyete yaklaşmadan haber bile yapmaz çoğu zaman.

Aynen Sergen doğru sölüyor. İlk kez canlı yayında Nevzat söylemişti. Sürprizi de o bozar yüksek ihtimal

Stili ayni demedim ki onunla ugrasana kadar bunu alabilirdik dedim. Keza fernando icin de dediklerim gecerli
Alıp ne yapacağız :) Fernando gelmeyecekse alsınlar bunu.Fernando'yu alıp üzerine bu adamı alacak kadar lüksümüz yok.Zaten aynı türden Tolga da mevcut elimizde.3 tane aynı tarz adamla orta sahadan 1 adam ileriye gidemeyiz.3 tane ileri geri giden orta sahayla yapılır da 3 tane dümdüz orta sahayla her maç kıyamet kopar buralarda

Lucas Lima'yı ocak ayında transfer etmeyi ihtimaller arasına alan Fenerbahçe, Ben Arfa ile prensip anlaşmasına vardı. (beIN SPORTS)

Yaw lig baslamadan bitirsinler su transferleri de yeter bana 3 hafta sonra milli ara olur o arada takim uyumu filan hallolur..son gunlerde ki transfer bize hic yaramiyor

Fizik üstünlük olarak Fellaini melo etkisi yapar ligimizde

Badou ise cenk ergun'un dedigi gibi box to box ileri geri saglam oynar

Ikisi de olur bence ama Fellaini gelirse belhanda'ya biraz daha fazla yük biner oyun kurma konusunda

--------------------------Muslera---------------------------
Mariano----------Ozan---------Maicon-----------Linnes
-------------------Fellaini------Fernando------------------
Feghouli---------------Belhanda--------------Recep Gül
---------------------------Gomis----------------------------

Fernando ve Feghouli'nin geldiğini düşünürsek ve Fellaini de gelirse eldeki en iyi kadro bu gibi bence.

Lucas Lima'yı ocak ayında transfer etmeyi ihtimaller arasına alan Fenerbahçe, Ben Arfa ile prensip anlaşmasına vardı. (beIN SPORTS)

ben arfanın 7 milyon avro alacagı varmış psgden,mahmut uslu dedi.biz istiyosak biz de anlaşırız ki istiyoruz.

Ornek olarak soledim ndiaye veya fernando farketmez. Onlarin yerine daha genc oyuncular olabilirdi.
Fernando yerine alsınlar birşey demem.N'Diaye yerine de daha genç ve aynı tarz birisini bulsunlar ona da yok demeyiz ama işte öyle bir isim geçmiyor.Zaten N'Diaye tarzında ama genç birisini bulman neredeyse imkansız.Çünkü öyle adamı sana kaptırmazlar.Çok düşük profilli bir ligden bulman lazım ki bu sefer de bu ligden adam mı alınır diyenler çıkacaktır illaki

lucas lima ocakta zu inter

ben arfa psgden 7 milyon alacagı varmış,onu almadan gitmem demiş başka takıma.

şu sürpiz olayı çözülse... bi de forvet alacakmışız.kim olur acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt