Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[video=dailymotion;x5upcv7]http://www.dailymotion.com/video/x5upcv7[/video]

emirties.jpg

bu fotoğrafta kaç tane adam görüyorsun Vasf. 5 tane saydım ben.

Elano kötü oyuncu muydu? Hayır ama bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değildi.

Fellaini de öyle. Aradığımız tarzda ortasaha Fellaini değil. Tudor B2b isterken ve Fellaini için şerh koyarken haklı.

N'diaye mi peki bizim aradığımız orta saha? Manu denen takım 150 milyona Pogba'yı alıyo orta sahaya tabi ki Fellaini hem Manu taraftarı için hem dışardan bakan için daha sıradan geliyodur,ama gelirse iş yapacaktır hem de çok.

"Fernando ve Feghouli’den sonra da transfer yapacağız. Ndiaye ligimizde oynayan bir arkadaş. Görüşmelerimz var. 8 numara arıyoruz. Projemiz mümkün olduğunca yeni bir takım olup elimizdeki arkadaşlarla harmanlayıp yola devam edeceğiz. Aldıklarımız isimlerin bazıları yaşlı olabilir ama dengeyi sağlayacağız. Öncelikli hedefimiz şampiyonluk." (cenk ergun )

"Tudor eleştirilebilir. Biz bu eleştirilerden düzgün şekilde yola çıkıp düzgün bir şekilde gideceğiz. Denayer dosyası kapanmadı. Zaten gitmek istiyor. Sol bek, stoper için, 8 numara için forvet hattı için girişimlerimiz var." (cenk ergun )

1 feghoulı
2 fernando
3 stoper
4 solbek
5 8 numara
6 forvet hattı

daha once transferlerıde sayarsak 7 maıcon 8 marıano 9 belhamda 10 gomıs dırekt 11'e transfer yapmıyacakları tek bolge kale olacak :hat::hat::hat:

Fellaini 2 yıldır bize yazılıyor zaten.

Fellaini İngilterede son iki sezonda toplam 2 gole etki etmiş sezon ortalaması 14 diyen kimdi

Olaya sirf düz mantik ile yaklasirsak bizim fiziksel ezikligimiz var, Fellaini'nin ise en öne cikan yönü fiziksel gücü. Sirf böyle bakinca iki tarafin da yolu örtüsüyor.

Melo gittiğinde en fazla üzülen insanlardan biriydim burada çoğu kişi gitsin derken. Ancak şimdi adam 34 yaşında ve son zamanlarda oynadığı birkaç maçını izlemiş olmanız gelmesin demeniz için yeterli bir sebep olut. Gelecekse nasıl gelsin? Düşük ücretle, kulübede oturmayı kabul ederek BJK'nin Demba BA'ya uyguladığı model gibi olabilir

Harbiden ertan ilk soyleyen adam fellainiyi..bu romanyaya giden yonetici de fellaini ile gorusuyoruz filan demisti pek ciddiye almamistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt