Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Melo gelecekse de yedege ve uygun ucrete gelebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fotoğrafta kaç tane adam görüyorsun Vasf. 5 tane saydım ben.
Imbulayı almalıydık. Belhandaya gömerek büyük hata yaptık. Nazifsonun söylediğine göre Mehmet özbek denilen itin b.k yemeleri bunlar hep
O zaman futbol takımı için transfer nöbetinde golf sohbeti yapmayın. Takımımıza dönüp bakarsanız neyin ihtiyaç olduğunu görebilirsiniz. Direk ihtiyacınıza Galatasarayı karıştırmayın.
Ndiaye tarzı daha kalitelisi hedef olmalı.
Duymak istediğimiz acıklamalarsus şimdi![]()
Kardeş link göndersene. Resmi sitede Cenk'in açıklamaları içinde Feghouli ve Fernando'ya dair hiç bir cümle göremedim ben.Oğlum bunlar manyak mı lan resmi sitede Feghouli ve Fernando kampa katılacak yazıyor Cenkin haber içeriğinde KAP bildirimi yok daha ceza alacaz..
Olaya sirf düz mantik ile yaklasirsak bizim fiziksel ezikligimiz var, Fellaini'nin ise en öne cikan yönü fiziksel gücü. Sirf böyle bakinca iki tarafin da yolu örtüsüyor.
şapkalı arkadaşı saydın herhalde :bansign:
ya 8 numaradan kastınız driplingli biri ise atalay bile oynayabilir o pozisyonda ki çok golcü biri.gökay var keza....içimizden de bi yıldız çıkarabiliriz.fellani olursa şahane olur.
İngilizler Fellaini - Galatasaray söylentilerini tartışıyor; Marouane Fellaini heading to Trabzonspor (?) | Page 7 | RedCafe.net
Yav ndiaye de tam 8 değilBadou tarzinda bir oyuncu lazim yani box to box ama Fellaini'ye hayir demek yanlis
Adam belcika milli takiminda 8 numarada mükemmel oynuyor,yillarca premier lig seviyesinde oynamis bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim