Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atiba'yi kiyaslayanlari bilmem ama fernando'yu bu kadar gözünüz de büyütmeyin derim yoksa ileride çok uzuluruz.

Herif 2 sene bile dayanamadı premierligde.
2 senede perte ayırdılar.

Üstelik oynadığı poziyon itibariyle yaşı ilerlemiş.
En fazla 1 sene üst düzey oynayabilir.
Sonra o da bizden bol sıfırlı bir ikramiye ile yatışa geçer.

Bizim ortasaha ve kanatlara 25 yaşından büyük oyuncu almamız lazım.
Buyrun o zaman sizi tinere alalım

Bitmiş.

e6ba043fd509f282a75d67b8d1d0c457.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Niye alınmaz mı?

Bir iki transfer yaptigimiz sezonda olabilir, ama kadroyu tamamen degistirdigimiz sezonda imkansiz. Maicon 7, Belhanda 8, Fernando 5, Ciguli 5 N´Diaye icin teklif edilen 7, Mariano 4... Ve daha sol bek, sol acik, ve belki forvet, ve stoper gelecek... Su an bile asiri derecede cok harciyoruz. Normalde bu tarz revizyonlar yaptigimizda bir avuc "süpriz" topcu aliyorduk az paraya.

Ulan ilk kez bu kadar derli toplu bir transfer dönemi geçiriyoruz

-Gidecekler önceden belirlenmiş kampa alınmadılar
-Düşünülen isimlerle çok önceden görüşülmüş,anlaşılmış
-Eksikler önceden belirlenip kararlaştırılmış
-Menajerler pat diye bir adam kaktıramıyorlar de Jong gibi falan
-Cenk,Semih,Poldi,Brumadan falan para kazanıp satış yapıldı
-Sneijder durumu hariç hiç sıvamadılar

Plan program akıyor üzerimizden maşallah, bu sırada Avrupa'dan da köy takımına elendik, koskoca Galatasaray son Avrupa macını 1.5 sene önce yapmışken muazzam plan programı sayesinde 1 sene daha Avrupa'da olmamak ile ödüllendirildi. Bir de plansız programsız olsak başımıza neler gelecekti daha kim bilir.

Kim ne der bilmiyorum ama Cenk Ergün benim için Haldun Üstünel seviyesine ulaşmıştır cidden bu kadar klas adamı bir anda aldığımız bir dönem hatırlamıyorum tebrik ediyorum kendisini.

Röportajda da çok düzgün açık konuşmuş yıllardır aradığımız şey bu.

Yerli Monchi

Bugune kadar kime 15 milyon vermisiz ki porto ve stoke'da kendini gosteremeyen oyuncuya verecegiz?

Imbula iyi oyuncu kabul ama bizim bir premier lig takimi gibi gelirimiz yok o parayi vermek icin.

Zaten o kafa da oldukları için o parayı ne yapacağı belli olmayan 2 oyuncuya yatırdılar işte. Mantıklı hamle beklenmezdi zaten.

Kaliteli bir oyuncuya 15 milyon avro vermek değil ne yapacağı belli olmayan vasat/vasat üstü oyunculara ve önceliğimiz olmayan mevkiye alınan oyuncular bizi batırıyor.

resmi sitede bile feghouli ve fernando kampa katılır yazısı yazılmış,Ünal Aysal olsa kap'tan ceza yemiştik

Selamlar ve iyi aksamlar Arkadaslar, uzun zamandir forumu misafir olarak takip ediyordum. Simdi üye olmaya karar verdim. Almanyadan katililiyorum forumunuza, ondan dolayi türkce yazimda yanlislar olursa kusura bakmayin

Geçen sene leventin yarattığı havayı cenk yaratmaya çalışıyor bu sene. 2 aya sövmeye başlarız.

Bir iki transfer yaptigimiz sezonda olabilir, ama kadroyu tamamen degistirdigimiz sezonda imkansiz. Maicon 7, Belhanda 8, Fernando 5, Ciguli 5 N´Diaye icin teklif edilen 7, Mariano 4... Ve daha sol bek, sol acik, ve belki forvet, ve stoper gelecek... Su an bile asiri derecede cok harciyoruz. Normalde bu tarz revizyonlar yaptigimizda bir avuc "süpriz" topcu aliyorduk az paraya.

Sneijder'i 1 sene kadro da tut Belhanda (8) + Ndiaye (7) = İmbula (15) bu şekilde olabilirdi aslında.

Kim ne der bilmiyorum ama Cenk Ergün benim için Haldun Üstünel seviyesine ulaşmıştır cidden bu kadar klas adamı bir anda aldığımız bir dönem hatırlamıyorum tebrik ediyorum kendisini.

Röportajda da çok düzgün açık konuşmuş yıllardır aradığımız şey bu.

Yerli Monchi

Nazifoglu kazmasından sonra Monchi gibi görünüyor cidden.

15 milyona oyuncu mu alacaksin dalga mi geciyorsun

Iste bu kafa yüzünden burnumuz boktan cikmiyor.

2-3 tane vasat/cöp herife toplamda 15 Milyon verecegine git tek bir oyuncu al ama en kalitelisinden al. Bunu anlayabilirsek bir gün belki gün yüzü görebilir bu kulüp o zaman.

Selamlar ve iyi aksamlar Arkadaslar, uzun zamandir forumu misafir olarak takip ediyordum. Simdi üye olmaya karar verdim. Almanyadan katililiyorum forumunuza, ondan dolayi türkce yazimda yanlislar olursa kusura bakmayin

Hoşgeldin umarım iyi vakit geçirip, güzel başarılara tanıklık edersin. İyi forumlar

Zaten o kafa da oldukları için o parayı ne yapacağı belli olmayan 2 oyuncuya yatırdılar işte. Mantıklı hamle beklenmezdi zaten.

Kaliteli bir oyuncuya 15 milyon avro vermek değil ne yapacağı belli olmayan vasat/vasat üstü oyunculara ve önceliğimiz olmayan mevkiye alınan oyuncular bizi batırıyor.

Tamam da piyasa bu, Belhanda'yi biz almasaydik muhtemelen Sevilla alacakti. Maicon da pahali olabilir ama brezilya liginden oyuncu aliyorsun, Lille bile 2 genc brezilyali icin toplam 24m odedi. Bizim bir oyuncu icin 10m+ bonservis verme luksumuz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt