Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim yazmış bunu

DF7v7A9XgAARoTN.jpg

genclerin kralı var bizde.tüm u17 ve u16
Beklerde genç topçu var mı alt yapıda? Ben hiç duymadım Atalay,Recep vs hep hücum oyuncuları onların kadroda olmasını istiyorum zaten Volkan Şen gibi gereksizin yerine alt yapıdakiler oynamalı +Yasin'in sözleşmesi de seneye bitiyor sözleşmesini uzatmayıp gençleri monte etmek gerek

Fellaini transferinin detayları

Yıllık ücret 4 Milyon €.

İmza parası 4 Milyon €.

Lig'de alınan puan başı 7.500 €.

CL katılımına bonus 400.000 €.

UEFA katılımına 200.000 €.

Bugün yapılan görüşme Fellaini'nin menajeri ve Bülent Tulun arasında gerçekleşti. Hafta içi Dursun Özbek bizzat Manchester'a gidecek.
Akla zarar bu rakamlar daha bonservis vereceğiz imza parası nedir ya

Zamanında United 32 milyon euro ödemişti galiba. En kötü 8 milyon isterler kanımca.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Beklerde genç topçu var mı alt yapıda? Ben hiç duymadım Atalay,Recep vs hep hücum oyuncuları onların kadroda olmasını istiyorum zaten Volkan Şen gibi gereksizin yerine alt yapıdakiler oynamalı +Yasin'in sözleşmesi de seneye bitiyor sözleşmesini uzatmayıp gençleri monte etmek gerek
var :/ iki tane bomba gibi solbekimiz var.biri sol kanat ve sag kanat oynarken solbek oldu ..milli takımda da solbekte oynuyo artık :/ melih gökçimen ..kolu kırıktı yazın turnuvayı kaçırdı ama şimdi durumu iyi.golcü ve asistçi bi solbek.tekniği ile yasini ve selcugu döver.niyeyse kampa almadı manyaklar.diğeri de batuhan tekin u 19 milli takım solbekimiz.

ndiaye öncelik.felaiiniyi şimdilik geçiniz...

stoper
solbek
solaçık
forvet
süpriz

Bence bu paralar bilerek servis ediliyor. Ndiaye'de indirim yaptırmak için Fellaini ortaya atılmış olabilir.

Ben osmanli yoneticisi olsam bu rakamlari gordukten sonra indirim falan yapmam.

o paraları fellaini'ye vereceğime gider imbula veya lemina'yı alırım.

alabina -gipsy kings vengan vengan
alabina-gipsy kings habibi
alabina -gipsy kings linda
alabina-gipsy kings tierra senta

dinleyin begendiklerinizi söyleyin.feghuli,belhanda ve olası ben arfa transferi için video yapacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt