Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.745
- 29.166
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklerde genç topçu var mı alt yapıda? Ben hiç duymadım Atalay,Recep vs hep hücum oyuncuları onların kadroda olmasını istiyorum zaten Volkan Şen gibi gereksizin yerine alt yapıdakiler oynamalı +Yasin'in sözleşmesi de seneye bitiyor sözleşmesini uzatmayıp gençleri monte etmek gerekgenclerin kralı var bizde.tüm u17 ve u16
Akla zarar bu rakamlar daha bonservis vereceğiz imza parası nedir yaFellaini transferinin detayları
Yıllık ücret 4 Milyon €.
İmza parası 4 Milyon €.
Lig'de alınan puan başı 7.500 €.
CL katılımına bonus 400.000 €.
UEFA katılımına 200.000 €.
Bugün yapılan görüşme Fellaini'nin menajeri ve Bülent Tulun arasında gerçekleşti. Hafta içi Dursun Özbek bizzat Manchester'a gidecek.
var :/ iki tane bomba gibi solbekimiz var.biri sol kanat ve sag kanat oynarken solbek oldu ..milli takımda da solbekte oynuyo artık :/ melih gökçimen ..kolu kırıktı yazın turnuvayı kaçırdı ama şimdi durumu iyi.golcü ve asistçi bi solbek.tekniği ile yasini ve selcugu döver.niyeyse kampa almadı manyaklar.diğeri de batuhan tekin u 19 milli takım solbekimiz.Beklerde genç topçu var mı alt yapıda? Ben hiç duymadım Atalay,Recep vs hep hücum oyuncuları onların kadroda olmasını istiyorum zaten Volkan Şen gibi gereksizin yerine alt yapıdakiler oynamalı +Yasin'in sözleşmesi de seneye bitiyor sözleşmesini uzatmayıp gençleri monte etmek gerek
Fellaini - SelçukOlm bence bu fernandoda Feghouli de gelmeyecek
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç alıntılamasaydın keşke. Sergen görüp şimdi gerçek sanıp atarlanacak yineFellaini - Selçuk
Akarrr
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Gerizekalı yönetimin N'Diaye'nin fiyatını düşürmek için servis ettiği habere bakBen osmanli yoneticisi olsam bu rakamlari gordukten sonra indirim falan yapmam.
Aynısını bende düşündüm.Bence bu paralar bilerek servis ediliyor. Ndiaye'de indirim yaptırmak için Fellaini ortaya atılmış olabilir.