Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye 8 no olarak daha iyidi ( Naby Keita tarzi). Tamam belki ikinci dönem komple cöktüler ( Hanzo dönemi) ama yinede kendisi de 10 no olarak oynadiginda okadar iyi de degildi

Ndiaye 8 olarak Norvec´de oynuyordu. Oynadigi pozisyonda ne tam olarak 10, ne 8 osmanlida... Ndiaye yi bende cok istiyorum, ama Fellaini´ye tercih etmem. Ndiaye´nin net iyi oynayacagi yerde zaten Belhanda var. Dier pozisyonda ne verir, biraz belirsiz. Fernando´nun ofansif yönlerini görenler, burada ciddi derecede sasiracaklar.

Tudor a ne kadro kurduk be

Tudor'a varya şu kadroyu 1019214729.webp kursan bile ümidim yok adamın yıldız oyuncularla sorunu var çok kaba saba bi herif konuşmasını bilmiyor

Fellaini değişen 3 teknik direktörde de ilk 11 oynamış bir isim.

Değişik 1 adam. Bizim lige fazla zaten. N'diayenin fiyatı düşürmek amaçlı Cengonun oyunudur.Normalde isimleri sır gibi saklayan adam bu sefer niye tersi bir işlem yapar ki?

demirören değiştirelim diye ortaya attı bu yıl fikoyla göksel karşı çıktı dursunun filan canına minnetti.

Bu kural 4 yillikti.Bu üçüncü senesi.yani önümüzdeki yılın sonunda süresi dolacak.eger fb bu iki yıl içinde başarısız olursa yabancı sayısı azaltilabilir.ilk yıl 11 yabancı,sonraki yıl 9,sonraki yıl 8 şeklinde kademeli olur yani birden şak diye düşmez.cunku anadolu takımlarının hemen hepsi kadroyu yabancıyla doldurdu onlar da aniden düşmesini istemez bu yüzden.

ya yapma yener. sanki boyle kontratlara veya kurallara uyuluyor bu ulkede.

avrupa veya amerika olsa bu argumani yaparsin ama burasi turkiye.

burada 24 saatte neler degisiyor yabanci kurali mi degismeyecek.

Fernando Reges'in röportajı ile cenk ergün'ün röportajı taban tabana zıt.
Yönetim tarafindan yine kandırılıyoruz anlaşılan.
B planı oldugunu da sanmam, Lassana Diarra olayı gibi olursa bu sefer hangi emekliyi alcaz bakalım son dakikada.
içer misin nejat
e98c0740f3e1a61d6c49f01f035f0c79.jpg

yapma baskan. bu ulkede bir gunde playoff geldi.

burasi turkiye. bir gecede her sey olabilir.
O zaman hedef bizdik. Şuan 18 takım potaya girer.
Beinsport anlaşmasından sonra sanmıyorum böyle bi salaklığa gireceklerini. Ligin kalitesi ciddi anlamda düşer.

GSCimbom Mobile App

Fernando Reges'in röportajı ile cenk ergün'ün röportajı taban tabana zıt.
Yönetim tarafindan yine kandırılıyoruz anlaşılan.
B planı oldugunu da sanmam, Lassana Diarra olayı gibi olursa bu sefer hangi emekliyi alcaz bakalım son dakikada.

DF7eFygXsAE6-f9.jpg

Son düzenleme:
Takım yaratamadi. İcerde hep bir huzursuzluk vardı. Galatasaray taraftarının ahı tutmuşta olabilir.
Normal ayirmadilar bizi hocayla. Şerefsizlik diz boyuydu. Şimdi bize yaptıklarını kulübüne yapamıyor demiroren.

GSCimbom Mobile App
Şenol da kolay kolay satmıyordur belki takımını.
Terim sayısız başarı kupa kazandırmıştır
Galatasaraya lafımız yok ama.
Her gidişinde takımın içine sıçıp
En pis yollardan ayrılmıştır
Nefretim büyük

e413647ee2a7b551cff0ecf8a6e80bf8.jpg

0de845935cf8c3894639dc1fb58271fd.jpg

Unutmayın abi şu basın toplantısını ya
Galatasaraya alenen operasyon yapılmışken
İkisi çıkıp bildiğin dalga geçtiler
Aysalla bizle.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fellaini değişen 3 teknik direktörde de ilk 11 oynamış bir isim.

Değişik 1 adam. Bizim lige fazla zaten. N'diayenin fiyatı düşürmek amaçlı Cengonun oyunudur.Normalde isimleri sır gibi saklayan adam bu sefer niye tersi bir işlem yapar ki?
Bu sene hiçbir görüşme sır gibi saklanmadi. Haftalar öncesinde medyanin yazdıklarınin hepsi doğru çıkıyor.
Ali Dürüst güzel yapardı o ters köşeyi.

GSCimbom Mobile App

Bu iki adam direk yönetimden alıyor haberi. Ama yönetimin dediği tutarsızsa adamların ne suçu var? Mesela Fernando gelmezse yine Ali Naci ile Nevzat'ı mı suçlayacaksın? İnsanları karalamak ne kadar kolay değil mi?

Ali Naci, Nevzat ve Gökmen olmasın piyasada bizimle ilgili bir tane doğru haber bulamazsınız
karalamak mi? Adamlar bazen net yaziyorlar, nez yaziyorsan gayet tabi olmayinca tepki olur.

Bu sene hiçbir görüşme sır gibi saklanmadi. Haftalar öncesinde medyanin yazdıklarınin hepsi doğru çıkıyor.

GSCimbom Mobile App

yanlış ifade kullanmışım şöyle düzelteyim "isim kullanmak bize zarar veriyor" diye sürekli söyleyen bir adam cenk. bu bakımdan dedim.
medyanın en ufak şeyden dahi haberi oluyor önceden böyle değildi gerçekten.

Şenol da kolay kolay satmıyordur belki takımını.
Terim sayısız başarı kupa kazandırmıştır
Galatasaraya lafımız yok ama.
Her gidişinde takımın içine sıçıp
En pis yollardan ayrılmıştır
Nefretim büyük

e413647ee2a7b551cff0ecf8a6e80bf8.jpg

0de845935cf8c3894639dc1fb58271fd.jpg

Unutmayın abi şu basın toplantısını ya
Galatasaraya alenen operasyon yapılmışken
İkisi çıkıp bildiğin dalga geçtiler
Aysalla bizle.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamı antrenmanda kovan Aysal.
Bok varmış gibi yönetimi değiştiren Aysal. Ki sorun burda başladı. Terim e yakın olan isimleri uzaklaştırdı yönetimden florya yi rahatsız edecek tipleri getirdi yönetimine.
EGO savaşını o an için kazandı ama kaybeden galatasaray oldu.

Bunlari hesap edemeyecek kadar egosu yüksek bir herifti.

GSCimbom Mobile App

Şöyle bişey var ki en azından kaliteli topçular geliyor takıma. Olası bi td değişiminde yeni td de değerlendirebilir bu oyuncuları.
Hamza nin yaptığı gibi yapılanma söz konusu değil.
Sevindirici tek nokta bu.

GSCimbom Mobile App

son zamanların en iyi kadroları kuruluyor teknik direktörler fos.
fenerde de böyle oldu perera dönemi,bizde de öyle olmaz inşallah.

Takım yaratamadi. İcerde hep bir huzursuzluk vardı. Galatasaray taraftarının ahı tutmuşta olabilir.
Normal ayirmadilar bizi hocayla. Şerefsizlik diz boyuydu. Şimdi bize yaptıklarını kulübüne yapamıyor demiroren.

GSCimbom Mobile App

yaw sayın adminim Normal ayırmadılar falan diyorsun, kafasına silah mı dayadılar hocanın. tamam siyasetin bir isteği oldu, pekala reddedebilirdi. Bugün şenol güneşe teklif gitse reddetseler ne olacak? iktidar Şenol veya fikoyu mu bitirecek, ya da beşiktaşı mı bitirecek.

Burada oynanan oyunu hepimiz gördük de, bir hoca mı görmedi yani.

GSCimbom Mobile App

Ali dürüst efsane ya adam a Transfer sorulunca sanki Transfer lafını ilk defa duymuş gibi hareket ediyordu ronaldo yu sorsan tanimiyorum demesi eksikdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt